Senerr
80+ Bronze
Ah be abi bu eski monitörler ne sağlam var ya. Benim de Casper monitörüm var böyle 8 yaşımda falan alındı, üstünde sinek öldürdük ne ölü piksel ne ısınma ne bir şey. Yeni monitörler çok ince ayakları ince malzeme kalitesi kısılmış. Her şey pahalandıkça giriş seviyenin kalitesi epey düştü artık monitörlerde. Şu Phlips'in ayağının sağlamlığına bak masayı kaldırsan düşmez o derece. Paneli ney biliyor musunuz ?Alıntıyı görüntüle
7 8 yaşımdaydım eve alınmıştı halen daha kullanıyorum ama bakım vakti gelmiştir bir ara içerisini açıp temizlik ve kondansatör değişimi yapacağım sorun yaratmıyor ama özelliğini yitirmiştir.
Eskiden Casper iyi bir markaymış ama şu an giriş seviyesinde Casper, Rempage, Gamebooster, Monster belki GameOn gibi markalardan uzak durmak gerekiyor gibi geliyor bana. Çok daha hassaslaştı monitör teknolojileri yok 1 ms input ilag ve giriş hızı vereceğim yok tasarım pivot olacak falan derken dumanlar, ölü pikseller, ghosting, blurr, gölgelenme gibi problemleri çıkardılar başımıza. Durduk yere pırtı çıkardılar ufo test gibi başımıza.
VA alıyorsun blurr yaşıyorsun, IPS alıyorsun glow, TN alıyorsun görüş açıları bozulur. Ne varsa eskide var bence.