Neler Yeni

Monster Laptop bu model alınır mı?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
C Ş
HP'ye olan önyargınızı değiştirmek için yazdım, fikriniz bizi alakadar etmiyorsa neden forumdasınız? Burası aynı zamanda fikir alışverişi yapacağınız bir platform.
Benim fikrim sizi alakadar etmiyor yani fikrim bana aitken sizin fikrinizi mi savunacağım? Herkes kendi fikrini savunuyor. O yüzden fikrim sizi alakadar etmiyor. Forumla ne alaka alakadarlık? Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Herkes kendi fikrini savunuyor.
Herkes kendi fikrini savunuyor ama fikrine körü körüne bağlanmıyor, fikir değişebilen bir şey. Görüş açınızı değiştirmek için size yazıyorum, bunu anlamıyorsunuz. Forum dediğin sadece ''x laptop alınır mı?'' konusuna cevap vermekten ibaret değil. Görüş alışverişi de forum kültürünün bir parçası.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
C Ş
Herkes kendi fikrini savunuyor ama fikrine körü körüne bağlanmıyor, fikir değişebilen bir şey. Görüş açınızı değiştirmek için size yazıyorum, bunu anlamıyorsunuz. Forum dediğin sadece ''x laptop alınır mı?'' konusuna cevap vermekten ibaret değil. Görüş alışverişi de forum kültürünün bir parçası.
Biz ne yapıyoruz? Kendi görüşümüzü bildiriyoruz bırakın da değişip değişmeyeceğine de biz karar verelim fikrimizin, orası da sizi ilgilendirmesin bir zahmet.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Biz ne yapıyoruz? Kendi görüşümüzü bildiriyoruz bırakın da değişip değişmeyeceğine de biz karar verelim fikrimizin, orası da sizi ilgilendirmesin bir zahmet.
Değişip değişmemesi beni ilgilendirmez, ben fikrimi belirtirim. Ama eğer buraya yazıyorsanız hem bir düşünce belirtip ardından size gelen cevaba ''benim düşüncem sizi alakadar etmiyor'' deme hakkınız yok.

prozo41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erhan
Isınmayan laptop yok kankam 🤷🏻‍♂️ bütçeye göre az ısınan bulabilirsin ancak. Asus tuf’a gelince f15 serilerinde soğutma kanalları yetersiz ve az , sıcak hava içeriden çıkacak yol bulamıyor mühendislik hatası denebilir. Mukavemet açısından kasası sağlam sadece. Fresh çalışsın dersen iyi bir soğutucu şart 👍🏻

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
C Ş
Değişip değişmemesi beni ilgilendirmez, ben fikrimi belirtirim. Ama eğer buraya yazıyorsanız hem bir düşünce belirtip ardından size gelen cevaba ''benim düşüncem sizi alakadar etmiyor'' deme hakkınız yok.
Niye, kanun mu yaptın bunu diyemezsiniz diye?

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
Bence sen lafı yedin oturdun.
hayır, berbat donanım bilgini zorlamamak için seninle mülakaşaya girmek istemedim. ilkokul seviyesinde ki laflarınızı kendinize saklayın. yaşınız olgunlaşınca tekrardan bu konuyu tartışırız.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
C Ş
hayır, berbat donanım bilgini zorlamamak için seninle mülakaşaya girmek istemedim. ilkokul seviyesinde ki laflarınızı kendinize saklayın. yaşınız olgunlaşınca tekrardan bu konuyu tartışırız.
Tabi 😃.

Top Bottom