bu fiyata hayatta alınmaz
bu fiyata hayatta alınmaz
Benim fikrim sizi alakadar etmiyor yani fikrim bana aitken sizin fikrinizi mi savunacağım? Herkes kendi fikrini savunuyor. O yüzden fikrim sizi alakadar etmiyor. Forumla ne alaka alakadarlık? Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum.HP'ye olan önyargınızı değiştirmek için yazdım, fikriniz bizi alakadar etmiyorsa neden forumdasınız? Burası aynı zamanda fikir alışverişi yapacağınız bir platform.
Herkes kendi fikrini savunuyor ama fikrine körü körüne bağlanmıyor, fikir değişebilen bir şey. Görüş açınızı değiştirmek için size yazıyorum, bunu anlamıyorsunuz. Forum dediğin sadece ''x laptop alınır mı?'' konusuna cevap vermekten ibaret değil. Görüş alışverişi de forum kültürünün bir parçası.Herkes kendi fikrini savunuyor.
Biz ne yapıyoruz? Kendi görüşümüzü bildiriyoruz bırakın da değişip değişmeyeceğine de biz karar verelim fikrimizin, orası da sizi ilgilendirmesin bir zahmet.Herkes kendi fikrini savunuyor ama fikrine körü körüne bağlanmıyor, fikir değişebilen bir şey. Görüş açınızı değiştirmek için size yazıyorum, bunu anlamıyorsunuz. Forum dediğin sadece ''x laptop alınır mı?'' konusuna cevap vermekten ibaret değil. Görüş alışverişi de forum kültürünün bir parçası.
Değişip değişmemesi beni ilgilendirmez, ben fikrimi belirtirim. Ama eğer buraya yazıyorsanız hem bir düşünce belirtip ardından size gelen cevaba ''benim düşüncem sizi alakadar etmiyor'' deme hakkınız yok.Biz ne yapıyoruz? Kendi görüşümüzü bildiriyoruz bırakın da değişip değişmeyeceğine de biz karar verelim fikrimizin, orası da sizi ilgilendirmesin bir zahmet.
Hocam bende var gayet güzel fanlarıda iyi ama çok ısıtırsan fanlar ses yapabilir
Niye, kanun mu yaptın bunu diyemezsiniz diye?Değişip değişmemesi beni ilgilendirmez, ben fikrimi belirtirim. Ama eğer buraya yazıyorsanız hem bir düşünce belirtip ardından size gelen cevaba ''benim düşüncem sizi alakadar etmiyor'' deme hakkınız yok.
konuştukça batıyorsunuz en iyisi susup bir kenarda oturunNiye, kanun mu yaptın bunu diyemezsiniz diye?
Bence sen lafı yedin oturdun.konuştukça batıyorsunuz en iyisi susup bir kenarda oturun
hayır, berbat donanım bilgini zorlamamak için seninle mülakaşaya girmek istemedim. ilkokul seviyesinde ki laflarınızı kendinize saklayın. yaşınız olgunlaşınca tekrardan bu konuyu tartışırız.Bence sen lafı yedin oturdun.
Tabi .hayır, berbat donanım bilgini zorlamamak için seninle mülakaşaya girmek istemedim. ilkokul seviyesinde ki laflarınızı kendinize saklayın. yaşınız olgunlaşınca tekrardan bu konuyu tartışırız.
Bu özelliklere belki azıcık daha düşük özelliklere çok daha uygun laptop bulunabilir