Neler Yeni

Monster laptop garantiden bozuk geldi

knuis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can uredi
Merhaba
Kısaca özet geçiyorum.

Lcd ekran değişildi
Kasa full tamamen değişildi
Klavye değişildi

Anakart / sonradan iptal ( ram slotunun teki çalışmıyordu 1800 tl Anakart fiyatı sıfırı ile değişir dediler tek slot kullanırım dedim iptal ettim)

Laptop geldi açtım kullanmadan format atayım dedim, Biçimlendirme yapıp ileri dedim tam Windows kuruyor donuyor kendi kendine laptopu kapatıyor

Biosa girdim yine aynı oluyor önce ssd sandım ama sanırım işlemciyi bozmuşlar

https://vimeo.com/617177496

Şimdi ben geri laptopu yollasam yine 1 ay beklerim sonra bu zaten bozuktu dicekler.
Moralim hep bozuldu ya çalışıyordu tıkır tıkır yenileme yapalım dedik elimde patladı keşke yollamasaydım

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
MSI , Asus , Lenovo varken monster macerasına gerek yok. Türkiye de toplama pc üreticisi olan yabancı marka sürü verilmiş bir laptop üreticisi. Ürünü iade etme hakkını var yararlanarak geri verin cihazı derim ben olsam öyle yapardım. Az para değil satarken iyi alınca da böyle oluyor ilgi alaka vs. yok maalesef. Dikkatli olmakta yarar var. Bu tarz bir cihazı alıp kullanan arkadaşlar yorumda yaparlar bilenler belki.

knuis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can uredi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI , Asus , Lenovo varken monster macerasına gerek yok. Türkiye de toplama pc üreticisi olan yabancı marka sürü verilmiş bir laptop üreticisi. Ürünü iade etme hakkını var yararlanarak geri verin cihazı derim ben olsam öyle yapardım. Az para değil satarken iyi alınca da böyle oluyor ilgi alaka vs. yok maalesef. Dikkatli olmakta yarar var. Bu tarz bir cihazı alıp kullanan arkadaşlar yorumda yaparlar bilenler belki.
Aradım yeni taktıkları parçalarda arıza olmadıgı için iade almıyolarmış
Mecburen 2 bin daha verip bozduları anakartı yaptırcam totelde 4 bine geliyor
abra a5 12.1
Bidaha yanından geçmem bu markanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,858
Üyeler
167,728
Son üye