S SRooX 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 559 Dahası Reaksiyon skoru 163 İsim Selahattin darılmaz 31 Mayıs 2021 #1 mosnter laptopum var bios a girerken yanlışlıkla klavyeyi devre dışı bıraktım geri açamıyorum yardım edin lütfen
mosnter laptopum var bios a girerken yanlışlıkla klavyeyi devre dışı bıraktım geri açamıyorum yardım edin lütfen
Recep İvedik hayranı.😎 80+ Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 388 Dahası Reaksiyon skoru 209 İsim Cenk 31 Mayıs 2021 #2 SRooX yazmış: mosnter laptopum var bios a girerken yanlışlıkla klavyeyi devre dışı bıraktım geri açamıyorum yardım edin lütfen Devamı için tıklayın... Aygıt yöneticisinden deneyebilirsin
SRooX yazmış: mosnter laptopum var bios a girerken yanlışlıkla klavyeyi devre dışı bıraktım geri açamıyorum yardım edin lütfen Devamı için tıklayın... Aygıt yöneticisinden deneyebilirsin
S SRooX 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 559 Dahası Reaksiyon skoru 163 İsim Selahattin darılmaz 31 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Man Gibi Man yazmış: Aygıt yöneticisinden deneyebilirsin Devamı için tıklayın... aygıt yöneticisinde gözüküyor klavyenin ışığıda yanıyor ama tuşlar çalışmıyor
Man Gibi Man yazmış: Aygıt yöneticisinden deneyebilirsin Devamı için tıklayın... aygıt yöneticisinde gözüküyor klavyenin ışığıda yanıyor ama tuşlar çalışmıyor