Monster Leptop alınır mı?

Reaksiyon skoru
55
sizce monster notebook alınır mı? diğer leptoplara göre baktığımda çok uygun fiyatları 11k ya 3050 li leptoplar var monsterde beğendim 10k bütçeye ne gibi alternatifler sunabilirsiniz veya monster alınabilirmi

Monster'in bazı laptop modelleri ısınma sorunu ile karşılaşırken bazıları ise gayet performanslı olabiliyor. Alacağın modelin linkini atar mısın? Hem ben hem de forumdaki diğer arkadaşlar laptopu inceleyebilir.

Veya onun yerine aynı bütçede Robot Laptop Bulucu olan @Techno08'dan da yardım alabilirsiniz.

sizce monster notebook alınır mı? diğer leptoplara göre baktığımda çok uygun fiyatları 11k ya 3050 li leptoplar var monsterde beğendim 10k bütçeye ne gibi alternatifler sunabilirsiniz veya monster alınabilirmi
Alinabilir bazıları ısınıyor bazıları ısınmıyor kumar gibi şans işi ama servisleri vs. Güzel ömür boyu bakım garantisi. Var 7/24 müşteri hizmetleri açık diye biliyorum direkt + puan bunlar tabi karar senin

Abra serisi çok iyi olmasa da piyasa da en ucuz onlar kaldı. Slayer 5xl var 10500 civarına kasası msi katana serisine çok benziyor o alınabilir.

Abra hiç önermem de tulparın da bazı modellerini önermem.

yani genel olarak önermem

Geri