Neler Yeni

Yardım Monster menteşelerde gıcırdama

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar. Monster abra a5 v17.2 kullaniyorum alalı 1.5 ay daha olmadı. Aldığımdan belli var ama kullandıkça gider diye düşündüğüm icin yani yani olduğundan yapiyor diye bir sey yapmadım. Ama hala düzelmediği icin once buraya sormak istedim. Laptobun kapağını yavaş yavaş acarken 90 dereceye yaklaştığı zmn gıcırdama yapıyor. Alalı daha bir ay olmadı. Ayrıca laptobu elimde hizlica ters duz yaptiğim zmn icinde bir sey hareket ediyor. Yavs yapinca yapmiyor. Ne yapiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca videoyu burdan atamıyorum instagram adresim den atabilirim eger ilgilenen olursa.

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknik servis hallediyor gönderin iciniz rahat etsin.
Manisada oturuyorum bir kere goturdum zaten tekrar gotursem bile değişim istiyeceğim mesela ama ben bunu aldiğimda bios guncel degildi gene guncel olmassa?

Manisada oturuyorum bir kere goturdum zaten tekrar gotursem bile değişim istiyeceğim mesela ama ben bunu aldiğimda bios guncel degildi gene guncel olmassa?
Tekrar tekrar gotur gel yapmak istemiyorum

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Abilerim ablalarım merhabalar. Monster abra a5 v17.2 kullaniyorum alalı 1.5 ay daha olmadı. Aldığımdan belli var ama kullandıkça gider diye düşündüğüm icin yani yani olduğundan yapiyor diye bir sey yapmadım. Ama hala düzelmediği icin once buraya sormak istedim. Laptobun kapağını yavaş yavaş acarken 90 dereceye yaklaştığı zmn gıcırdama yapıyor. Alalı daha bir ay olmadı. Ayrıca laptobu elimde hizlica ters duz yaptiğim zmn icinde bir sey hareket ediyor. Yavs yapinca yapmiyor. Ne yapiyim.

Ayrıca videoyu burdan atamıyorum instagram adresim den atabilirim eger ilgilenen olursa.
kanka monter ın ömür boyu bakım temizlik garantisi olması lazım bence direkt bir şeyini ellemeden yolla monster a bide ayrıntılı şekilde sorununu yaz onlar çözecektir hemen

kyagizzz

80+ Bronze
kanka monter ın ömür boyu bakım temizlik garantisi olması lazım bence direkt bir şeyini ellemeden yolla monster a bide ayrıntılı şekilde sorununu yaz onlar çözecektir hemen
Elden izmire birakabilirim alirken de ordan almak istiyorum cunku orda kontrolunu yapmak icin tek korkum biosun guncel gelip gelmemesi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit

Tekrar tekrar gotur gel yapmak istemiyorum
kanka bir kağıta sorununu ve isteğini yaz kargo ile yolla zaten 15 iş günü süreleri var firmaların o sürede yaparlar diye tahmin ediyorum garantili olduğu için uğraşılması saçma o yüzden diyorum

Elden izmire birakabilirim alirken de ordan almak istiyorum cunku orda kontrolunu yapmak icin tek korkum biosun guncel gelip gelmemesi
eğer sen rica edersen not bırakırsan kırmazlar işlerini yaparlar diye tahmin ediyorum

kyagizzz

80+ Bronze
kanka bir kağıta sorununu ve isteğini yaz kargo ile yolla zaten 15 iş günü süreleri var firmaların o sürede yaparlar diye tahmin ediyorum garantili olduğu için uğraşılması saçma o yüzden diyorum
Anladıma ma ben direk değisim istesem yaparlarmi ve urunun biosunu guncelleyip mi gonderirler. Ve kendim birakmak istiyorum acikcaşi

Logithx

80+ Bronze
Servise göndereceksin menteşeye senin müdahale etmen gibi bir durum söz konusu değil problemi halledeceklerdir menteşe gıcırdaması için değişim yaparlarmı çok sanmıyorum ama sorunu hallederler sorun tekrar ederse değişim yapabilirler kargo ile göndereceksen cihazı iyi şekilde paketle onun dışında bios'un da güncellemesini talep et..

Vision

80+
Gıcırdama sorunu bence çok takılmanız gereken bir sorun değil v17.2 kalitesiz bir model zaten, serviste düzeltilse bile başka bir sorun çıkarma ihtimali var. Çok ucuza almadıysanız iade edebilirseniz iade edip başka modellere bakmanızı öneririm.

kyagizzz

80+ Bronze
Gıcırdama sorunu bence çok takılmanız gereken bir sorun değil v17.2 kalitesiz bir model zaten, serviste düzeltilse bile başka bir sorun çıkarma ihtimali var. Çok ucuza almadıysanız iade edebilirseniz iade edip başka modellere bakmanızı öneririm.
Şu anda bir sikinti yuok laptopta sadece gicirdama var 11 e aldim su an o fiyata baska mod alamam ayrica alali 1 ay oldu

Açikcasi dusundugunuz kadar kalitesiz degil her laptop kdr isiniyor fps degerleri de gayet normak kullanim watt degeri vs her sey duzgun sadece bende gicirdama var iste onu da 15 tatilde goturucem servise.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,061
Üyeler
163,425
Son üye