Monster fiyat olarak iyi gibi alinir mi sizce ?
Ya da digerlerinden hangisi daha iyidir?
alınır kankam olumsuz yorumlara takılma monsterın eski modelleri kronik sorunluydu şuan öyle bişey yok ben de başta sevmezdim kullandıktan sonra kararım değişti
Monster fiyat olarak iyi gibi alinir mi sizce ?
Ya da digerlerinden hangisi daha iyidir?
Bi bitmediniz beO fiyatlara masaüstü alıp daha iyi performans almanızı öneririm.
Ünide kasayı beline sırtlar götürür artık.O fiyatlara masaüstü alıp daha iyi performans almanızı öneririm.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-laptop-neden-tercih-edilmemeli-rehber.267126/alınır kankam olumsuz yorumlara takılma monsterın eski modelleri kronik sorunluydu şuan öyle bişey yok ben de başta sevmezdim kullandıktan sonra kararım değişti
Konuda üni yazmıyor değilmi ? Üni yazsaydı böyle bir şey yazmazdım da zaten.Ünide kasayı beline sırtlar götürür artık.
bi ürünün kalitesi kişiden kişiye değişir bi kişinin neden tercih edilmemeli diye bi rehber yapması markanın kötü olduğunu göstermez o zaman başka birisi acer neden alınmamalı diye konu açsın kötü bi marka olsun dediğim gibi kişiden kişiye değişir
Aradaki fiyat farki biraz fazla ama düşüncembütçeyi yükseltirseniz aorus almanız daha mantıklı olur tabi. malzeme kalitesi ve soğutma soğutması olarak farkları var. ayrıca ekran kalitesi olarakta bir fark var.
Bunu tek bir kişi söylemiyor zaten.bi ürünün kalitesi kişiden kişiye değişir bi kişinin neden tercih edilmemeli diye bi rehber yapması markanın kötü olduğunu göstermez o zaman başka birisi acer neden alınmamalı diye konu açsın kötü bi marka olsun dediğim gibi kişiden kişiye değişir
düşünün bencede.Aradaki fiyat farki biraz fazla ama düşüncem
bi ürünün kalitesi kişiden kişiye değişir bi kişinin neden tercih edilmemeli diye bi rehber yapması markanın kötü olduğunu göstermez o zaman başka birisi acer neden alınmamalı diye konu açsın kötü bi marka olsun dediğim gibi kişiden kişiye değişir