Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster Notebook Ekranda Çizgilerin Çıkması ve Aşırı Donma

RoadtoP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref Can Aksoy
Merhaba arkadaşlar, Monster marka notebook ekranımın en üstünde yatay olarak çizgiler çıktı ve aşırı donmaya başladı. Mouse ile hareket bile edemiyorum. Görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor. Daha önce başına gelen ya da bir tahminde bulunabilecek var mı? Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, Monster marka notebook ekranımın en üstünde yatay olarak çizgiler çıktı ve aşırı donmaya başladı. Mouse ile hareket bile edemiyorum. Görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor. Daha önce başına gelen ya da bir tahminde bulunabilecek var mı? Teşekkürler.

Ekler

• b725a86e-c16d-4d61-866c-d3cd67f0770b.jpg
    b725a86e-c16d-4d61-866c-d3cd67f0770b.jpg
    230.1 KB · Hit: 41

rtxcan

80+ Bronze
Ekran kartı cortlamış, kullanıcı hatasından laptop parası kadar maliyet cıkartırlar

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Ekran kartı sorunu gibi duruyor, teknik servise vermenizi öneririm. Bazen bire bir değişim yapabiliyorlar ama zor

OrkunJJ

80+ Silver
Klasik Monster. Ben de benzer bir sorun yaşadım. Bilgisayarım tak diye kapandı geri açtım mavi ekran sonra açılmadı. Kadıköy servisine götürdüm ekran kartında sorun var anakart değişmesi lazım 7200TL dediler. Beşyol servise götürdüm işlemcide arıza var anakart değişmesi lazım 8600TL ama size özel 7200TL ye değiştirebiliriz dediler. Bir daha asla tercih etmeyeceğim ve kimseye kesinlikle önermediğim markadır. Kaç defa genel merkez ile, müşteri hizmetleri ile görüştüm benim hatam olmadığından ücretsiz olarak onarım yapmaları için. Servise bırakın detaylı incelensin diyorlar. Garanti bitik olduğu için de ücret istiyorlar. THH'ye şikayet de bulundum sonuçlanmasını bekliyorum.

Son düzenleme:

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Klasik Monster. Ben de benzer bir sorun yaşadım. Bilgisayarım tak diye kapandı geri açtım mavi ekran sonra açılmadı. Kadıköy servisine götürdüm ekran kartında sorun var anakart değişmesi lazım 7200TL dediler. Beşyol servise götürdüm işlemcide arıza var anakart değişmesi lazım 8600TL ama size özel 7200TL ye değiştirebiliriz dediler. Bir daha asla tercih etmeyeceğim ve kimseye kesinlikle önermediğim markadır. Kaç defa genel merkez ile, müşteri hizmetleri ile görüştüm benim hatam olmadığından ücretsiz olarak onarım yapmaları için. Servise bırakın detaylı incelensin diyorlar. Garanti bitik olduğu için de ücret istiyorlar. THH'ye şikayet de bulundum sonuçlanmasını bekliyorum.
Son durum nedir

OrkunJJ

80+ Silver

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Aynı problemi bende yaşadım servise göndereceğim bakalım

RoadtoP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref Can Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ürünü garantiye yollamıştım. Sorun ekrandaymış LCD paneli değiştirmişler.

Top Bottom