Monster notebook klavye tuşu

Reaksiyon skoru
41
Monster abra A5 v15.5 model notebook var elimde klavyesindeki Windows tuşu çıktı vaktim yoktu takarım diye kenara koydum kayboldu teknik servise gönderdim 1 tuş için ne kadar masraf çıkarırlar sizce garantisi mevcut ürünün

Monster abra A5 v15.5 model notebook var elimde klavyesindeki Windows tuşu çıktı vaktim yoktu takarım diye kenara koydum kayboldu teknik servise gönderdim 1 tuş için ne kadar masraf çıkarırlar sizce garantisi mevcut ürünün
net bir şey diyemem ama benim Steelseries kulaklığın kablosu kopmuştu mail attım yenisini ücretsiz yolladılar 1 kuruş kargo parası bile ödemdim sizdede aynı şey olur muhtelemen 1 parça için sıkıntı çıkmaz (net bir şey değil çıkarabilir bilemeyiz)

Bende de Windows tuşu çıktı takılmıyo sanırsam bende göndermeyi planlıyorum. Acaba herhangi bir ücret aldılarmı 1 tuş için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,708
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri