Herkese selamlar. Sizlere mevcut sorunumu aktarıp bilgi almak istiyorum. Özetleyecek olursam öncelikle yaklaşık 1.5 sene evvel monster notebookumun paneli darbeye bağlı gitti. Bende panel değişimi yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde kullandım bugüne kadar. geçtiğimiz hafta ekte yer alan görselde görmüş olduğunuz gibi bir anda laptopun üst kısmında yatay çizgiler oluştu. bu yatay çizgilere rağmen (çizgiler varken yavaşlama oluyordu) bilgisayarı kullanabildim yavaşlatma yaptı tabii ki. sonrasında HDMI kablo ile televizyona bağladığımda görüntüyü sorunsuz bir şekilde aktardı. işin ilginç yanı işlem bittiğinde kendi kendine panel düzeldi bir hafta kadar o yatay çizgiler hiç çıkmadı. dün yine aynı şekilde panel de yatay çizgiler çıktı. Bilgisayardan anlayan birisine danıştığımda panelde sorun olduğunu söyledi. Şu anda bir televizyona HDMI kablosu ile bağladım. yine sorunsuz bir şekilde görüntüyü yansıtıyor. ve yine aynı şekilde laptopta olan yatay çizgiler yok oluyor. HDMI bağlantısını kestiğimde yine bu çizgiler meydana geliyor. Sizce sorun tam olarak nedir? ne yapmamı önerirsiniz?