Neler Yeni

Monster tulpar t5 v20.3 alınır mı çok ısınıyor mu

Bura.K

80+ Silver

oziii422

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ozan
Bütçe 2,000 TL artarsa:

Onun dışında bu fiyat bandında daha iyisinin bulunabileceğini düşünmüyorum.
bunun farkı nedir özellikleri aynı ve https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qarey-006-p-HBCV00000RF4Z9 bu nasıl

Bura.K

80+ Silver
İşlemci olarak Monster bir tık daha iyi:
1644686133847.png

1644686160221.png

1644686253613.png

Kasa malzemesi ve soğutma olarak yine Monster daha önde gitmekte. Bazı konular da Acer Monster'ı geçiyor ancak 25,000 TL'lik dizüstü ile 20,000 TL'lik dizüstünü karşılaştırmak biraz mantıksız. Ona rağmen çoğu işlevde fark atıyor.

oziii422

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ozan
İşlemci olarak Monster bir tık daha iyi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kasa malzemesi ve soğutma olarak yine Monster daha önde gitmekte. Bazı konular da Acer Monster'ı geçiyor ancak 25,000 TL'lik dizüstü ile 20,000 TL'lik dizüstünü karşılaştırmak biraz mantıksız. Ona rağmen çoğu işlevde fark atıyor.
bir arkadaş https://www.amazon.com.tr/gp/produc...1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&tag=technopattr-21 bunu önerdi ve fiyatına göre verdiği sıcaklık ve performans çok iyi geldi bana benim bütçem 20000-20500 daha fazla çıkamam maalesef monster da ısınma sorunundan korkuyorum sadedce

Bura.K

80+ Silver
monster da ısınma sorunundan korkuyorum sadedce
Attığım model de ısınma sorunu yok. Sizin attığınız modelde de ısınma sorunu yok. Monster kötü bir marka değil, kötü model üreten bir marka. 10 modelin 7'si kötüdür 3'ü iyidir. Bende size bu üçlük dilimden dizüstü attım. Mesela MSI'da bazen kötü model üretiyor. THIN, KATANA serileri berbat seriler. Isınan seriler. Sırf o seriler kötü diye MSI'yı kötülemiyoruz mesela. Aynısını Monster içinde yapsak daha iyi olur. V20.3, V24.1 modelleri gayet iyidir.

Attığınız model hakkında çok az fikrim var. Şarj ve batarya sıkıntısı var diyorlardı.

oziii422

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ozan
Attığım model de ısınma sorunu yok. Sizin attığınız modelde de ısınma sorunu yok. Monster kötü bir marka değil, kötü model üreten bir marka. 10 modelin 7'si kötüdür 3'ü iyidir. Bende size bu üçlük dilimden dizüstü attım. Mesela MSI'da bazen kötü model üretiyor. THIN, KATANA serileri berbat seriler. Isınan seriler. Sırf o seriler kötü diye MSI'yı kötülemiyoruz mesela. Aynısını Monster içinde yapsak daha iyi olur. V20.3, V24.1 modelleri gayet iyidir.

Attığınız model hakkında çok az fikrim var. Şarj ve batarya sıkıntısı var diyorlardı.
böyle giderse paranoyak olacağım çok düşünmeye gerek yok bence v20.3 ü almayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle yorumlar beni biraz korkutuyor sadece

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9.1 KB · Hit: 97

Bura.K

80+ Silver
böyle giderse paranoyak olacağım çok düşünmeye gerek yok bence v20.3 ü almayı planlıyorum
Bu bütçeye en iyi seçim olur. Ancak bana sorarsanız biraz daha parayı biriktirir:
Bunu alırdım. Ancak fiyatların artma ihtimali de cabası. Tamamen size kalmış :)

Şimdiden hayırlı olsun.

oziii422

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ozan
Bu bütçeye en iyi seçim olur. Ancak bana sorarsanız biraz daha parayı biriktirir:
Bunu alırdım. Ancak fiyatların artma ihtimali de cabası. Tamamen size kalmış :)

Şimdiden hayırlı olsun.
ve bir şey daha sorucam i7 11800h için oyunlarda 85-88 dereceler normal mi

Bura.K

80+ Silver
ve bir şey daha sorucam i7 11800h için oyunlarda 85-88 dereceler normal mi
Intel genellikle ısınan bir işlemci. Dizüstünün altı hava almıyorsa ve oda sıcaklığı fazlaysa gayet normal. Oynadığınız oyuna göre de değişiklik gösterebilir. Ancak CS:GO gibi bir oyunda dizüstü hava almasına rağmen 85 dereceyi geçiyorsa yüksek bir derecedir. Altına ek fan takviyesi yapabilirsiniz.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX

oziii422

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ozan
Intel genellikle ısınan bir işlemci. Dizüstünün altı hava almıyorsa ve oda sıcaklığı fazlaysa gayet normal. Oynadığınız oyuna göre de değişiklik gösterebilir. Ancak CS:GO gibi bir oyunda dizüstü hava almasına rağmen 85 dereceyi geçiyorsa yüksek bir derecedir. Altına ek fan takviyesi yapabilirsiniz.
bu laptoplarda dgpu diye bir özellik varmış fps artıyormuş falan o nasıl oluyor birde siz olsanız alır mıydınız acaba v20.3

Bura.K

80+ Silver
dgpu diye bir özellik
Dahili Ekran kartı demek. Atıyorum dizüstünde hem işlemcinin ekran kartı hem kendi (sallıyorum RTX 3060) ekran kartı vardır. İşlemcinin ekran kartı düşük performanslı olur ve genellikle video izlemek, gezinmek için kullanılır. Oyuna girince dahili ekran kartımız aktif olur ve daha yüksek performans alırız. İşlemcinin Ekran kartı "İGPU" olarak geçerken dahili, yani ana ekran kartınız "DGPU" olarak geçer. Ekstradan bir şey yapmanız gerek yok. Bazı dizüstlerin de oyuna girince otomatik etkin oluyor bazılarında manuel olarak açmanız gerekiyor. Onu da kısa bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.
siz olsanız alır mıydınız acaba v20.3
Bu bütçeye tercih ederdim. Tercih etmeyeceğim şeyi zaten size önermezdim :)

Megan

80+ Silver
acer nitro mu monster tulpar mı yoksa lenovo mu iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

baska onerebileceğin laptop var mı kral
Ben olsam lenovo veya acerden birini alırdım. Tasarım olarak lenovo güzele benziyor. Onun dışında sana kalmış ben olsam sanırım lenovoyu alırdım.

Top Bottom