Neler Yeni

Monster Tulpar T7 Alınır mı

yasinxgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yasin Gündoğdu
Arkadaşlar laptop alacağım çok kararsızım 2 seçenek bırakıyorum size bunlardan biri alınır mı yada daha iyi seçenekler varmi ekran kartı Watt değeri yüksek olan tavsiyelerinizi bekliyorum bu fiyatlara en iyisini almak istiyorum Laptop 1
Laptop 2

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yolcu arslan
Oyun oynayacaksın anladığım kadarıyla bende Tulpar 21.7 var canavar gibi 17.3 inç
Oyunlar için 17inç önerilir her zaman bunun sebebi daha iyi soğutmalarıdır. 15inçte yanar dizüstü. Dikkat etmemişsin sanırım.
Yeni aldığım biglisayar 18inç ve 4 adet fanı var sen düşün yinede altına fan aldım.

1726778961113.png

Bnu hangi gerzo düşündü. 2-3 tane windows güncellemesi alırsın ebenin performasını tersten görürsün.
ulan Casper 2 kere dizüstü aldım 2sindede batarya sorunu yaşadım.

Son düzenleme:

yasinxgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yasin Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynayacaksın anladığım kadarıyla bende Tulpar 21.7 var canavar gibi 17.3 inç
Oyunlar için 17inç önerilir her zaman bunun sebebi daha iyi soğutmalarıdır. 15inçte yanar dizüstü. Dikkat etmemişsin sanırım.
Yeni aldığım biglisayar 18inç ve 4 adet fanı var sen düşün yinede altına fan aldım.

Alıntıyı görüntüle

Bnu hangi gerzo düşündü. 2-3 tane windows güncellemesi alırsın ebenin performasını tersten görürsün.
ulan Casper 2 kere dizüstü aldım 2sindede batarya sorunu yaşadım.
oyun oynamak için alacağım hocam sizce alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yolcu arslan
Tulparı al geç bence hem sırt çantası hem ömür boyu bakım garntisi var ben 2 kere gönderdim cillop gibi yapıp gönderildi.
Hem Tulpar hemde casper Türkiyede iş yapıyorlar. Ben 2 kere casper aldım sonra Tulpar.
Şuan yanımda duruyor canavar bence al geç.

Claw's

80+ Silver

yasinxgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yasin Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tulparı al geç bence hem sırt çantası hem ömür boyu bakım garntisi var ben 2 kere gönderdim cillop gibi yapıp gönderildi.
Hem Tulpar hemde casper Türkiyede iş yapıyorlar. Ben 2 kere casper aldım sonra Tulpar.
Şuan yanımda duruyor canavar bence al geç.
Hocam baya aklıma yattı normalde nitro 16 alacaktım ondan vazgectim monster almayı düşünüyorum

Merdocum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert YILDIRIM
İlgilendiği Kategoriler
Genel
Monster bana bir tık daha fazla güven veriyor. Bir problem yaşadığında çözüme kavuşturman çok kolay.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yolcu arslan
Hocam baya aklıma yattı normalde nitro 16 alacaktım ondan vazgectim monster almayı düşünüyorum

20 yıldır bilgisayar kullnıyorum epey deneyimliyim. 14-15-16 inç bilgisayarlar genelde iş ve çalışma amaçlı bilgisayarlardır.
İyi bir harici Ekranın yoksa bunlarla uğraşma.
17-18 inçler tasarım ve oyun içindir. Bende ikiside var.
Tulparımın bir yanı kırıktı ekran altında göndermiştim ücretsiz onardılar.
Bende Asus Rog strix var 110.000 tl. Tulpar ise 25bin cıvarı. Ama ne alırsam alaıyım içindeki parçalar aynı İntel işlemci ve Nvidia ekran kartı.
Gerisi kasa tasarımı ve hizmet olayı. Oyunsa 17,3 inç ekrandan gerisi yalan.

Top Bottom