Neler Yeni

Monster tulpar t7 v25.1.2 fiyatını hakediyor mu?

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
Bütçe
30000
Babamı ikna edemedim monster tulpar t7 v25.1.2 almaya kararlı fiyatını hakediyor mu veya son bütçeme göre güzel bir laptop önerebilir misiniz?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
hocam monster alacaksanız 20.4 bakabilirsiniz sorunsuz bir modeldir.

mdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
MEHMET
Bende 21.5 vardı, genel anlamda iyi ancak birkaç sorun vardı. Birincisi IPS ekran vardı ve ışık sızması fazlaca vardı. Monster normal olarak nitelendirdi bu durumu. Bir de güçlü bir işlemci ve ekran kartı olduğundan da olabilir, ısınma sorunu vardı. Bir ara 90 derecenin de üstüne çıkmışlığı var oyundayken. Ben sattım ve masaüstüne döndüm. Ama alınabilir mi alınır.

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 21.5 vardı, genel anlamda iyi ancak birkaç sorun vardı. Birincisi IPS ekran vardı ve ışık sızması fazlaca vardı. Monster normal olarak nitelendirdi bu durumu. Bir de güçlü bir işlemci ve ekran kartı olduğundan da olabilir, ısınma sorunu vardı. Bir ara 90 derecenin de üstüne çıkmışlığı var oyundayken. Ben sattım ve masaüstüne döndüm. Ama alınabilir mi alınır.
Üniversite içinde lazim olucak o yüzden laptop seçmek zorundayım yorumunuz için teşekkürler

mdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
MEHMET
Üni için ise hafif bir nb bakmanı tavsiye ederim. 21.5 yaklaşık adaptörü ile beraber 3.5 kg idir. Taşıması baya zor oluyordu.

Top Bottom