Neler Yeni

monster tulpar v20.3 alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
arkadaşlar bu pc alınır mı? bu fiyata evde masaüstü var biraz eski ama yetiyor başka bir masaüstü kurcak yerim yok oyüzden laptop bakıyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bu pc alınır mı? bu fiyata evde masaüstü var biraz eski ama yetiyor başka bir masaüstü kurcak yerim yok oyüzden laptop bakıyorum ?

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
hocam enver pasha vardı ama nick değişmiş sanırım

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Mojo jojo

80+ Silver
Masaüstünüzü geliştirin, illa laptop alıcam diyorsanız şans verilebilir.
Max-P varmış galiba.

Techno08

80+ Gold
Bu aralar technopatta bu modelden çok sorun yaşayan oldu, kimi yazılım sorunlarıyla uğraştı kimi de oyunlarda harici ekran kartını aktif edememekle uğraştı. Şansınızı deneyebilirsiniz eğer problem yaşarsanız iade edersiniz ama benim pek tavsiye etmediğim bir model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu aralar technopatta bu modelden çok sorun yaşayan oldu, kimi yazılım sorunlarıyla uğraştı kimi de oyunlarda harici ekran kartını aktif edememekle uğraştı. Şansınızı deneyebilirsiniz eğer problem yaşarsanız iade edersiniz ama benim pek tavsiye etmediğim bir model.
onlarada baktım aslında haklısın ama adam driverları kurmamış direkt atmış windowsu bağlamış internete oyun açmış sonra 3060 var diye çekmiş en yüksek ayarlara bunda düşük fps var diyo bence monstere kötülüyen bilenler var doğru konularda kötüleniyor fakat bence bu kötülüyenler bilgisizlikten yani evet bazen sorunlar oluyor ama bence destek çıkılması ve şans verilmesi gereken bir şirket

onlarada baktım aslında haklısın ama adam driverları kurmamış direkt atmış windowsu bağlamış internete oyun açmış sonra 3060 var diye çekmiş en yüksek ayarlara bunda düşük fps var diyo bence monstere kötülüyen bilenler var doğru konularda kötüleniyor fakat bence bu kötülüyenler bilgisizlikten yani evet bazen sorunlar oluyor ama bence destek çıkılması ve şans verilmesi gereken bir şirket
bide yani ben optimizasyondur driver kurma felan anlıyorum yani o pc yi uçurucam alırsam bence eğer monster tarafında bir sıkıntı çıkmazsa güzele benziyor

Techno08

80+ Gold

driverleri kurup da aynı sorunları yaşayanlar var. Bıos falan güncellemelerini önerdik ama işe yaramadı, onun harici ise memnun olan da var. Tamamen risk, en azından monsterin iade birimi insaflı çalışıyorda sorun çıkarmadan iade alıyorlar.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
En ucuz 3060lı laptop. Eğer bütçem artmıyorsa alırdım artarsa da asus msi gibi markalara yönelirdim. Ama 13k bütçem olsa ben de bu laptopu alırım

Avolay

80+ Gold

bide yani ben optimizasyondur driver kurma felan anlıyorum yani o pc yi uçurucam alırsam bence eğer monster tarafında bir sıkıntı çıkmazsa güzele benziyor
Merhaba , Tulpar T7 V20.3-20.3.2 modellerini öneriyorum ama bazıları sorun yaşamış.
Hepsi yazılım kaynaklı , sorun çıksa bile iade alıyor Monster sattım benim işim bitti demiyor Casper gibi.
1 senedir bir alt modelinin kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Sıkıntı olursa 14 gün içerisinde kolayca iade edersiniz.

hocam enver pasha vardı ama nick değişmiş sanırım
@EnverPasha nın yeni nicki nasıl yazılıyor du lna etiketleyemedim
Burdayım , sakin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,583