eminakgozz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 80
- İsim
- Mehmet Emin Akgöz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sen kralsın yaMerhaba , Tulpar T7 V20.3-20.3.2 modellerini öneriyorum ama bazıları sorun yaşamış.
Hepsi yazılım kaynaklı , sorun çıksa bile iade alıyor Monster sattım benim işim bitti demiyor Casper gibi.
1 senedir bir alt modelinin kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Sıkıntı olursa 14 gün içerisinde kolayca iade edersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdayım , sakin
Merhaba , Tulpar T7 V20.3-20.3.2 modellerini öneriyorum ama bazıları sorun yaşamış.
Hepsi yazılım kaynaklı , sorun çıksa bile iade alıyor Monster sattım benim işim bitti demiyor Casper gibi.
1 senedir bir alt modelinin kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Sıkıntı olursa 14 gün içerisinde kolayca iade edersiniz.
Burdayım , sakin
bu nasıldır peki ?Kasasının pek iyi olmadığı söyleniyor, şahsen o kadar para vermişken şu modeli alırım:
Asus ROG Strix G513QM-HN081 Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
ama şöyle bişi var yani ekipmanda yok oyüzden 1000tl aslında çok yardım eder bi fiyat bide yani çok fazla satmış bir model yani parada gökten yağmadı eğer bişi olursa uğraşırız para verdik ve yardım etmek zorundalar bide adamlar kefil sistemlerine yani plastik olması felan evet kötü ama yani bir yere dallıyacak deilim gözüme bişi batmasın diye gözümü nasıl koruyorsan bunuda korurumÖyle yorumlar gördüm ben de, monitör alınabilir diyorlardı.
Son düzenleme: