Neler Yeni

Monster'a yeni gelecek monitör yorum yapacak varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İslam karaduman
Uzun zamandır bi monitör arayışındayım gerçi çok sağlam bi bilgisayarım yok 1050 Ti ekran kartım var ama monitör'üm en az 7 yıllık hazır kasadan kalan 27inc casper monitörüm var bi gaming monitör almak istiyorum uzun zamandır arıyorum bugün önüme ön siparişi aralık ayında olan bi monster monitör geldi bilgisi olan markayı tanıyan anlayan bilen bi arkadaş linkten inceleme yapıp bana yorum yapabilirse sevinirim TEŞEKKÜRLER..

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
halihazırda incelemesi youtube üzerinden var

bir de o karta 144 bile çok sayılır

240 hz önermem o ekran kartını değiştirmeyeceksen

marka sağlam bir marka ürününü kullanan kişilerin söylediğine göre de ürün iyi imiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İslam karaduman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
halihazırda incelemesi youtube üzerinden var

bir de o karta 144 bile çok sayılır

240 hz önermem o ekran kartını değiştirmeyeceksen

marka sağlam bir marka ürününü kullanan kişilerin söylediğine göre de ürün iyi imiş
ekran kartını değiştiricem aslında bi çok şeyi değiştiricem yalnız dolar karşısında bizim liramız böyle değer kaybetmeye devam ederse hiç bişey alamicam sadece gösterilen özellikler diğer piyasadaki aynı özelliklere göre aşırı derecede ucuz geldi o yüzden sormak istedim cevabın için teşekkür ederim <3

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ekran kartını değiştiricem aslında bi çok şeyi değiştiricem yalnız dolar karşısında bizim liramız böyle değer kaybetmeye devam ederse hiç bişey alamicam sadece gösterilen özellikler diğer piyasadaki aynı özelliklere göre aşırı derecede ucuz geldi o yüzden sormak istedim cevabın için teşekkür ederim <3
aynen kanka özelliklerine göre ciddi manada ucuz

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Uzun zamandır bi monitör arayışındayım gerçi çok sağlam bi bilgisayarım yok 1050 Ti ekran kartım var ama monitör'üm en az 7 yıllık hazır kasadan kalan 27inc casper monitörüm var bi gaming monitör almak istiyorum uzun zamandır arıyorum bugün önüme ön siparişi aralık ayında olan bi monster monitör geldi bilgisi olan markayı tanıyan anlayan bilen bi arkadaş linkten inceleme yapıp bana yorum yapabilirse sevinirim TEŞEKKÜRLER..

Ben ilgili birimler konuştum pusudayım ön sipariş geçicem ancak aralık değil kasım başı gibi gelmesi muhtemelmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İslam karaduman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ilgili birimler konuştum pusudayım ön sipariş geçicem ancak aralık değil kasım başı gibi gelmesi muhtemelmiş
haklısın ben yanlış yazmışım bende ciddi anlamda düşünüyorum ama videosunu izledim şimdi IPS yokmuş monitör de pişman olurmuyuz bilemedm :)

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bizzat James Donkey ve Gamepower'ın monitörleri ile aynı fabrikadan çıkan aynı üründür. Bizim insanımız okuma araştırma derdi olmadığı için adı bilinmeyen her şeye sallama derdi olduğu için James Donkey ve Gamepower üzerinden bana sallayanlar aynı ürün Monster olunca şakşakçılık yapıyor. Bu tip insanların da ne kadar ikiyüzlü olduğu da bu şekilde ortaya çıkmış oluyor

Kaynka: https://donanimarsivi.com/forum/kon...nuen-gamepower-ve-james-donkey-olmasi.141163/

Nikmikyok

80+
Bizzat James Donkey ve Gamepower'ın monitörleri ile aynı fabrikadan çıkan aynı üründür. Bizim insanımız okuma araştırma derdi olmadığı için adı bilinmeyen her şeye sallama derdi olduğu için James Donkey ve Gamepower üzerinden bana sallayanlar aynı ürün Monster olunca şakşakçılık yapıyor. Bu tip insanların da ne kadar ikiyüzlü olduğu da bu şekilde ortaya çıkmış oluyor

Kaynka: https://donanimarsivi.com/forum/kon...nuen-gamepower-ve-james-donkey-olmasi.141163/
Linkini paylaştığın konudaki farkı göz ucu ile bende farkettmiştim monitörü (GP intense x40 27") forumlardaki konularda da direk bahsettiğin gibi kullanmadıklarının ürünleri ve markayı kötülemek dışında yararlı bilgi yoktu. Herkes Monster Aryond 27" öneriyordu araştırdığım zaman. O ürün aldığpım dönemde stoklarda yoktu ve halen de yok. Ben kapadım gözümü aldım GP intense x40 27" aldım, özellikleri neredeyse birebir aynı idi pivot ayarı dışında. Ağustos ayından bu zamana kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok ve görüntü gayet güzel. F/P ürünü benim gözümde görenlerde beğeniyor. Bir tek problem var 240Hz. de ekran kartı boşta 60 derecelere ulaşıyor, onunda AMD yazılımı ile ilgili olduğunu öğrendim 120Hz alınca ısı normale dönüyor. :) Sistemim DA-2 Klasik ekleme çıkartma yok.
Bir ürünü almaya karar verirken ürünü kullananların yorumları daha önemli bence, kullanmayan bunu alma diyenleri önemsemenin bir anlamı yok. Direkl markaya ön yargılı olmanında pek bir ehemmiyeti yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,898
Üyeler
159,239
Son üye
faznezz
Top Bottom