adamcelik1234
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
arkadaşlar selam yaşım 17 a1 ehliyet alıcamda motoru kendi üstüme alabiliyor muyum? yoksa 18i doldurmam mı lazım
alamazsın üstüne motoru 18 de üstüne alırsın diye biliyourmarkadaşlar selam yaşım 17 a1 ehliyet alıcamda motoru kendi üstüme alabiliyor muyum? yoksa 18i doldurmam mı lazım
usta zaten az kaldı da fiyatlar artmasından korkup erken davranmak istiyorum18i bekle 500cc altı olan ehliyeti al
tamam eywalamazsın üstüne motoru 18 de üstüne alırsın
Öyle şey yapma ekstra ehliyet yükseltmeye para vermeusta zaten az kaldı da fiyatlar artmasından korkup erken davranmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam eyw
ben aralık ayında aldım a1 fiyat uygundu şimdi kac istiyolarusta zaten az kaldı da fiyatlar artmasından korkup erken davranmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam eyw
ne kadar fiyatı ehliyet yükseltmeninÖyle şey yapma ekstra ehliyet yükseltmeye para verme
zevki varsa alabilir bence ben 1 sene daha bekleyemezdim ve aldım kullanıyorum şuan mis gibiÖyle şey yapma ekstra ehliyet yükseltmeye para verme
minimum 3k tutar harç+kurs falanben aralık ayında aldım a1 fiyat uygundu şimdi kac istiyolar
en bastan yazılıon galiba yine ozamanki fiyatlara bağlıne kadar fiyatı ehliyet yükseltmenin
hocam 1 sene değil 2-3 ay varzevki varsa alabilir bence ben 1 sene daha bekleyemezdim ve aldım kullanıyorum şuan mis gibi
3 ü geçer şuan 5000 mi neydi geçen sorduğumda sadece kurs ücretiminimum 3k tutar harç+kurs falan
ozaman bekle değmezhocam 1 sene değil 2-3 ay var
Ehliyetsiz de surebilir.zevki varsa alabilir bence ben 1 sene daha bekleyemezdim ve aldım kullanıyorum şuan mis gibi
3kdan aşaği değilne kadar fiyatı ehliyet yükseltmenin