Yardım MOTOR EHLİYETİ SINAVİNDA HAKSİZ YERE KALDİM

125cc ile başlamayı düşünüyorum o yüzden hem parça konusunda drift l
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi çok ama çok canım sıkıldı işede gitmicem orda net biriyle kavga ederim çünkü
125 CC ile başlayacak dan raider 125 öneririm ben 250cc Maxi scooter ile başladım şuan alalı daha toplasan 500 km anca yaptım scooter benlik değilmiş onu öğrendim ayağım yere degmeyince sıkışık trafikte panikliyorum seneye satıp 250cc cruiser gecicem selesi alçak ve tipi bana daha uygun

125 CC ile başlayacak dan raider 125 öneririm ben 250cc Maxi scooter ile başladım şuan alalı daha toplasan 500 km anca yaptım scooter benlik değilmiş onu öğrendim ayağım yere degmeyince sıkışık trafikte panikliyorum seneye satıp 250cc cruiser gecicem selesi alçak ve tipi bana daha uygun
Hocam bismillah şu ehliyeti olayı bir sonuçlansin şimdi kurs haber verdi arkadaşla tartıştım diye bana tutanak yazacakmis 😃

Evet tam olarak böyle bir durumdaydim yeşil yandı ilerleyeceğim arkamdan gelen arkadaş aynama çarptı bende ilerlemedim bekledim durup ve sonuç bu.
Devlete para lazım. Ben 2012de aldığımda dümdüz gidip geldim. Kardeşim 2014te aldı önüne 10cm kalas koydular bunun üstüne çıkar dediler 160kglık motoru 😀

Ayrıca ışıklı göbek olan yeri sınav güzergahı diye seçen mebin de ta **

Valla benimde raider alasım varda bazıları iyi diyor bazıları kötü sanırım kimseyi dinlemeden alıp geçicem

125cc ile başlamayı düşünüyorum o yüzden hem parça konusunda drift l
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi çok ama çok canım sıkıldı işede gitmicem orda net biriyle kavga ederim çünkü
sen sabırlısın bana öyle yapcak onu direksiyonla akraba ederim net bida sürerken adam gibi sürer biz neden tırafikde insan değil k.b hayvan yetiştiriyoruz motorla giden insanlara saygı yok hep ben hep ben ondan bizim insan adam etmek lazım

Merhaba hocalarım buraya az önce haksız yere ehliyet sınavından kaldığım için içimi dökecem parkuru gayet güzel atlattım trafiğe geçtik göbekten döneceğim o sıra birtane araç beni darlayarak aynana çarptı o sırada reflex olarak ayağım yere deydi bekledim arkamı döndüm bana telsizden kaldın dediler orda MEB görevlisine söyledim sizin gözünüzün önünde kaza geçirdim beni neden bıraktınız dedim adamda tik yoktu sınavın bitmesine 50 metre kala böyle bir şey yaşadım kurs hocası ise MEB gorevlisine kendiside durumu izah etmeye çalıştı ama adam arabadan inerek başlangıç noktasına yürüyerek döndü bende arkasından giderek adamla biraz tartışmaya girdim sonrasında bana sen hayatın boyunca artık ehliyet alamican dedi gülmeye başladı kendimi orada tuttum arkadaşin yüzünü dağıtmamak için sizce burda suç kimde sizce ne yapmam gerekmekte?
KANKAM BEN 10 HAZİRANDA E SINAVI GEÇTİM HALEN SINAV TARİHİ VERMEDİLER BANA SEN NE ZAMNA GİRMİŞTİN E SINAVA?

olayı görmek lazım ama yapacak bir şey yok elinde haklı olduğuna dair kamera görüntün bile olsa seni sınavdan o an bıraktılar mı iş bitti. yani herhalde cimere şikayet edebilirsin eğer gerçekten haksızlık yapıyorlarsa incelemeye alınırlar en azından onların karnelerinde böyle bir durum kayıt edilir uğraşılır mı.. mehh olan sana oluyor kısaca g.o

maxi scooterda tam bana göre aslında xmax veya forza bence tam bi başlangiç motoru

E sınava girin arkadaşlar ayın 30 unda gircem nerden çalıştınız tam olarak

Merhaba hocalarım buraya az önce haksız yere ehliyet sınavından kaldığım için içimi dökecem parkuru gayet güzel atlattım trafiğe geçtik göbekten döneceğim o sıra birtane araç beni darlayarak aynana çarptı o sırada reflex olarak ayağım yere deydi bekledim arkamı döndüm bana telsizden kaldın dediler orda MEB görevlisine söyledim sizin gözünüzün önünde kaza geçirdim beni neden bıraktınız dedim adamda tik yoktu sınavın bitmesine 50 metre kala böyle bir şey yaşadım kurs hocası ise MEB gorevlisine kendiside durumu izah etmeye çalıştı ama adam arabadan inerek başlangıç noktasına yürüyerek döndü bende arkasından giderek adamla biraz tartışmaya girdim sonrasında bana sen hayatın boyunca artık ehliyet alamican dedi gülmeye başladı kendimi orada tuttum arkadaşin yüzünü dağıtmamak için sizce burda suç kimde sizce ne yapmam gerekmekte?
Ayak koyma sadece parkurun belirli kısımlarında yasak. Yolda öyle bir durum yok. Döner kavşaktan dönerken kendi şeridinizi kaçırmış olduğunuz için veya öyle düşündükleri için iptal etmiş olabilirler. Döner kavşakta iki araç şeridini takip etmiş olsa böyle bir kaza yaşanmazdı yüksek ihtimal. Diğer araç daha çok kusurlu olsa da sınavda sen olduğun için direkt senin üstüne kalıyor. Bir daha ehliyet almamalık bir durum yok. İtiraz etsenizde bir şey çıkmaz yüksek ihtimal. Şansınıza anlayışsız bir komisyon gelmiş. Ücreti ödeyip diğer sınava hazırlanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri