Neler Yeni

Öneri Motora başlayacağım sizce bu uygun mudur?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhabalar, B sınıfı ehliyete sahibim ve 125cc altı motorların kullanılması ile birlikte 125 lik bir motor alayım dedim aslında 50cc bir scooter alacaktım almışken bastın mı biraz gitsin diyerekten KTM duke 125 alayım diyorum. Büyük ihtimal 0 alacağım ancak ikinci el de düşünüyorum arada yıla göre 2 kat oynuyor sıfırına kıyasla. Sizce bu motor nasıldır, internetten izlediğim kadarıyla en iyi naked tarzı 125lik. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

GirayHan

80+ Platinum
Öncelikle merhabalar, B sınıfı ehliyete sahibim ve 125cc altı motorların kullanılması ile birlikte 125 lik bir motor alayım dedim aslında 50cc bir scooter alacaktım almışken bastın mı biraz gitsin diyerekten KTM duke 125 alayım diyorum. Büyük ihtimal 0 alacağım ancak ikinci el de düşünüyorum arada yıla göre 2 kat oynuyor sıfırına kıyasla. Sizce bu motor nasıldır, internetten izlediğim kadarıyla en iyi naked tarzı 125lik. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
güzel motor 125cc'nin en güçlü diyebileceimiz torklu motorlarından. boyun uzunsa altında bisiklet gibi kalabilir bilgin olsun.

GirayHan

80+ Platinum
Boyum 1.73 hocam, Çok küçük durur mu acaba?
sana tam gelir 1.80 ve üstü için önerilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka model söylemeseydin ve boy kilonu belirterek konu açsaydın sana önerebileceğim en iyi motor naked sınıfında ktm duke serisi olurdu. tam üstüne basmışsın ayrıca :)

negatif bir konu varsa bu motorda parçaları bir tık pahalıdır emsallerine göre haberin olsun.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizce almışken sıfır mı almak daha mantıklı yoksa ikinci ele yönelmek mi? Sıfır da alabilirim ancak 2020 modeline göre çok bir fark yoksa artan parayla çanta kask vs. alırım diyorum.

GirayHan

80+ Platinum
Sizce almışken sıfır mı almak daha mantıklı yoksa ikinci ele yönelmek mi? Sıfır da alabilirim ancak 2020 modeline göre çok bir fark yoksa artan parayla çanta kask vs. alırım diyorum.
kask için 10 bin tl kenara ayırabiliyorsan sıfır al.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

marka model söylemeseydin ve boy kilonu belirterek konu açsaydın sana önerebileceğim en iyi motor naked sınıfında ktm duke serisi olurdu. tam üstüne basmışsın ayrıca :)

negatif bir konu varsa bu motorda parçaları bir tık pahalıdır emsallerine göre haberin olsun.
Kısaca motoru yatırma diyorsunuz :D

GirayHan

80+ Platinum

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Alınır alınır mükemmel motorda o fiyata çok fazla be.. A2 ehliyet sınavına gir. 250 cc motor alırsın 110.000 e

GirayHan

80+ Platinum
bi koruma demiri taktır ama.

1685544768033.png

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Kask olarakda bütçene bağlı ama ben agv k6 öneririm.

GirayHan

80+ Platinum
Kaskın iyisini alayım diyorum sonuçta en önemli ekipman o, bundan düşüp öldükten sonra motoru ne yapayım. Biraz zorlarım o zaman ve sıfır+kask alırım.
şuraya üye olduğumdan beri gördüğüm en bilinçli kullanıcısın dilimde tüy bitti ama bu sefer senin konunda rahatım :)

Kaskın iyisini alayım diyorum sonuçta en önemli ekipman o, bundan düşüp öldükten sonra motoru ne yapayım. Biraz zorlarım o zaman ve sıfır+kask alırım.
şu cümleyi bu motor forumunun başına sabitlesin modlar bence :)

kask için ;

süzgeçten geçir ve sana en uygunu seç. naked sınıfı için yuvarlak model kaskları öneriyorum. (sebebi rüzgar direnci)

Top Bottom