Neler Yeni

Öneri Motora başlayacağım sizce bu uygun mudur?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şuraya üye olduğumdan beri gördüğüm en bilinçli kullanıcısın dilimde tüy bitti ama bu sefer senin konunda rahatım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu cümleyi bu motor forumunun başına sabitlesin modlar bence :)
Hocam aslında ailem almama çok karşı ama yine de alacam, geçen cup motor sürdüm yok böyle bir zevk. Onu alacağına biz de para katalım araba alalım diyorlar ama motorun yeri başkaymış yeni öğrendim. Ekipman olmadığı zaman düşünce ölüyoruz çok basit bir mantık aslında.

GirayHan

80+ Platinum
Hocam aslında ailem almama çok karşı ama yine de alacam, geçen cup motor sürdüm yok böyle bir zevk. Onu alacağına biz de para katalım araba alalım diyorlar ama motorun yeri başkaymış yeni öğrendim. Ekipman olmadığı zaman düşünce ölüyoruz çok basit bir mantık aslında.
bi yukarda naked sınıfı için önerdiğim kask modeli bu marka olarak değil de yapı olarak anlaman için attım.

1685545017853.png

GirayHan

80+ Platinum
18 yıldır naked kullanıyorum. ailem hala alışamadı çok sorun değil :ROFLMAO:

benim yaşıtlarım endroya geçti çoluk cocuğunu gezdiriyor biz hala aynı motor sınıfındayız. farklı bir şey farklı bir tutku naked sınıfı :ROFLMAO:

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bizim sülalede de olmayınca kimse onları yatıştıramıyor, ben ilk olacağım yani.

benim yaşıtlarım endroya geçti çoluk cocuğunu gezdiriyor biz hala aynı motor sınıfındayız. farklı bir şey farklı bir tutku naked sınıfı :ROFLMAO:
Hocam benim çok fazla param olsa yine naked kullanırım, bana kalırsa en güzel motorlardır.

GirayHan

80+ Platinum
Bizim sülalede de olmayınca kimse onları yatıştıramıyor, ben ilk olacağım yani.
ilk olursan senden sonra ki nesil de devam ettirir. motor böyle bişey.

ktm duke serisi bu arada emsal 125'liklerden daha torklu makinadır bilgin olsun diğer motorların specs'leri ile karşılaştırırsan anlarsın.
çok acemiysen önce trafiğe kapalı alanlarda ufak denemeler yap.

ilk motorun olacağı için ekipmanlarını da eksik tutmamaya çalış koruma demiri motorunda muhakkak olsun.

1 kask
2 eldiven ( avuç içi parmak üstü kevlar korumalı )
3. mont ( omuz dirsek sırt korumalı )
5. ayakkabı ( bilek iç dış kevlar korumalı burun + )
mümkünse motosiklet pantolonu

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ilk olursan senden sonra ki nesil de devam ettirir. motor böyle bişey.

ktm duke serisi bu arada emsal 125'liklerden daha torklu makinadır bilgin olsun diğer motorların specs'leri ile karşılaştırırsan anlarsın.
çok acemiysen önce trafiğe kapalı alanlarda ufak denemeler yap.
Dürüst olmak gerekirse gerçekten acemiyim, 3 gün önce cup sürdüm o kadar. Ama yıllardır bisiklet kullanıyorum (bunun motorla hiçbir alakası olmadığı halde yazayım dedim) iki tekerleği seviyorum kısacası.

GirayHan

80+ Platinum
Dürüst olmak gerekirse gerçekten acemiyim, 3 gün önce cup sürdüm o kadar. Ama yıllardır bisiklet kullanıyorum (bunun motorla hiçbir alakası olmadığı halde yazayım dedim) iki tekerleği seviyorum kısacası.
bisiklet kullanabiliyorsan motorda kullanabilirsin :) duke güzeldir başlangıç motoru için ideal seni sıkmaz ama o hoyratlığı asiliği de sana kullanırken verir. ayrıca yakışıklı makina. alışma döneminde güzel olur. duke'e alışırsan hep torklu naked' sınıfına yönelirsin zaten. güzel başlangıç kısacası. keşke o heyecanı tekrar yaşayabilseydim. lunaparkta roller caster'ı binmek gibi bişeydi benim için ilk kullandığımda :D

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam dün bayiden 0 duke 250 siparişi verdim gitmişken 125 olanıda denedim kasa olarak tamamen aynılar ve şunu söyleyebilirimki 190 boyum var ve motor altımda sırıtmadı

GirayHan

80+ Platinum
çok tatlı be. al evinin salonuna koy otur karşısında izleyerek kahveni yudumla :ROFLMAO:

1685545574181.png

Hocam dün bayiden 0 duke 250 siparişi verdim gitmişken 125 olanıda denedim kasa olarak tamamen aynılar ve şunu söyleyebilirimki 190 boyum var ve motor altımda sırıtmadı
sana öyle gelmiştir hocam. 1.90 için küçük kalıyor. kullandıkça anlayacaksın.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Öncelikle merhabalar, B sınıfı ehliyete sahibim ve 125cc altı motorların kullanılması ile birlikte 125 lik bir motor alayım dedim aslında 50cc bir scooter alacaktım almışken bastın mı biraz gitsin diyerekten KTM duke 125 alayım diyorum. Büyük ihtimal 0 alacağım ancak ikinci el de düşünüyorum arada yıla göre 2 kat oynuyor sıfırına kıyasla. Sizce bu motor nasıldır, internetten izlediğim kadarıyla en iyi naked tarzı 125lik. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Şimdiden hayırlı olsun başkan benimde baktığım bir motor alınabilecek en iyilerindendir umarım bana da nasip olur

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok tatlı be. al evinin salonuna koy otur karşısında izleyerek kahveni yudumla :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle

Yarın canlı olarak görmeye gideceğim tahminen o gazla alırım gibi ama yazın almayı düşünüyorum. Çoğu kızdan daha güzel :ROFLMAO:

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak

Alıntıyı görüntüle

250cc sınıfındaki diğer makinalara göre sele yüksekliği vs daha yüksek olduğu için sırıtmıyor dedim yoksa bu boya 600cc üstü bir makina lazım ama tecrübelenmeden almam tabikide

Top Bottom