Neler Yeni

Motorsiklet'den Anlayan Dostlar Bir Yardımcı Olabilirmi Rica Etsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
kalin bacak
Biraz saçma bir soru olmuş, ikisi de çok farklı klasmanda motorlar. İlla sıfır olsun takıntın yoksa MT25 de bakılabilir ama CB250R da mis gibi motor. Şimdiden hayırlı olsun.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dostlar Merhaba Motorsiklet Almak İstiyorum Ve iki seçenek arasında kaaldım
seçenklerden birisi : Honda Cb 250 R
Diğeri İse : Honda Crf 250 Rally

fiyat faaraklarına göre kıyasslamaa yapmayın sadece hangisi alınır ve sonradan satılabilirmi. tutulan motor modeli haangisidir. şimdi diyeceksiniz birisi cross diğeri naaked. bunu bilincindeyim dostlar o yüzden kullanan arkadaşlardan hangisinin kroniği var hangisi sıkıntı çıkartıyor gibi şeyleri söylerseniz mutlu olurum. teknoloj açısından vb. yönleri felan artık motorları bilen birileri cevaplarsa sevinirim.
İkisini de satmakta zorlanmazsın. Bu olay tamamen tarz meselesi. Ben kendi adıma kesinlikle crf250 alırdım. Süspansiyon konforu çok daha iyi. Düzgün lastiklerle kesinlikle çok keyifli olur. Ben de bir süre Voge 300 Rally kullandım ve düşük cc şehir içi için motor alacak olsam kesinlikle crf alırdım. Çukurdan, tümsekten, kaldırımdan kaçmak için hiç bir sebep yok. Keyfine üzerine sürmeye başlıyorsun. Araziye çıkılmayacak olsa bile ben crf öneririm.

Özetle diyebilirim ki: eğer şekil şükül önemliyse cb250r, motordan keyif almaksa crf250.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,068,107
Üyeler
169,673
Son üye
yasin Bozkurt
Top Bottom