Yardım Motorumun grenajına japon yapıştırıcısı aktı nasıl temizlerim?

Foxt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
638
evet ben de başta nası becerdiğimi sorguladım beyler yardım ederseniz sevinirim. aseton,tiner,tuzlu su, sıcak su denedim çok az iş yaptı ama hala belirgin şekilde var ac68 debonder oneren oldu onu sıparıs ettım fakat en erken carsamba persembe elıme geçecek ne yapabilirim?

evet ben de başta nası becerdiğimi sorguladım beyler yardım ederseniz sevinirim. aseton,tiner,tuzlu su, sıcak su denedim çok az iş yaptı ama hala belirgin şekilde var ac68 debonder oneren oldu onu sıparıs ettım fakat en erken carsamba persembe elıme geçecek ne yapabilirim
çok dua edecen bana veriyorum tarifi;
yarım litre coca cola dök bir şişenin içine, 2 kaşık karbonat, biraz da fairy çalkala iyice az 10 15 dk dinlendir asidi gitsin dök gıcır gıcır oluyo benim de başıma geldi araştırmadığpım şey kalmamıştı sanayiden bir ustadan aldım tarifini

çok dua edecen bana veriyorum tarifi;
yarım litre coca cola dök bir şişenin içine, 2 kaşık karbonat, biraz da fairy çalkala iyice az 10 15 dk dinlendir asidi gitsin dök gıcır gıcır oluyo benim de başıma geldi araştırmadığpım şey kalmamıştı sanayiden bir ustadan aldım tarifini
üzerinde bekletmem mi gerekiyor bununla silmem mi?

15 dakka şişede beklet dinlensin asidi gitsin yavaştan aç kapağını sonra dök sil direkt bekletme çok knkm
teşekkur ederım kanka yaptım dedıgını denıcem bakalım bu cıkaracak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 dakka şişede beklet dinlensin asidi gitsin yavaştan aç kapağını sonra dök sil direkt bekletme çok knkm
diğerleri gibi bu da hiç iş yapmadı kanka

Son düzenleme:
teşekkur ederım kanka yaptım dedıgını denıcem bakalım bu cıkaracak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğerleri gibi bu da hiç iş yapmadı kanka
yapma be knkm :( bende direkt çıkarttı anlık hazırladım 5 dakika içinde belki ondan çabuk çözündü

Geri