SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar kaç yaşımda A1 motor ehliyeti alabilirim? Ve tahminen ne kadar tutar?
Son düzenleme:
Fiyat konusunsa bilgi sahibi değilim. Kurslara sormalısın arayıp ya da yüz yüze görüşüp.Hocam motor ehliyeti için 16 yaşını doldurman gerek. A1 almak için önce 2 yıllık A2 kullanıcısı olman ve 24 yaşını doldurman gerek. A2'yi de 18 olmadan alamıyorsun.
Tamam hocam öyle yapayım teşekkürler iyi akşamlar dilerim.Hocam motor ehliyeti için 16 yaşını doldurman gerek. A1 almak için önce 2 yıllık A2 kullanıcısı olman ve 24 yaşını doldurman gerek. A2'yi de 18 olmadan alamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat konusunsa bilgi sahibi değilim. Kurslara sormalısın arayıp ya da yüz yüze görüşüp.
hocam 2007li birisi alabiliyormu yoksa 2006li mi olmak gerekiyorHocam motor ehliyeti için 16 yaşını doldurman gerek. A1 almak için önce 2 yıllık A2 kullanıcısı olman ve 24 yaşını doldurman gerek. A2'yi de 18 olmadan alamıyorsun.
Fiyat konusunsa bilgi sahibi değilim. Kurslara sormalısın arayıp ya da yüz yüze görüşüp.
Şuan a1 ehliyet her şey dahil 12 bine geliyor ben 1 ay önce kayıt ettirdim 6 bine geldi bana.Arkadaşlar kaç yaşımda A1 motor ehliyeti alabilirim? Ve tahminen ne kadar tutar?
2007 alır 2008 bekleyecek 1 sene daha.hocam 2007li birisi alabiliyormu yoksa 2006li mi olmak gerekiyor
2007liler alabilir.hocam 2007li birisi alabiliyormu yoksa 2006li mi olmak gerekiyor
Hocam gündeme geldi, konuşuldu ama kesin bir şey hala yok. B sınıfıyla kullanan birisine 4000₺ ceza kesmişler, haberlerde.Şu B sınıfı Ehliyet Sahipleri 125CC ye kadar kullanabilecek yasasına ne oldu bilen var mı?
dostum hepsini karıştırmışsın. a1 16 yaş, a2 18 yaş, a ehliyeti içinde 2 senelik a2 ehliyeti ve 20 yaş ya da a2 olmadan 24 yaş istiyoHocam motor ehliyeti için 16 yaşını doldurman gerek. A1 almak için önce 2 yıllık A2 kullanıcısı olman ve 24 yaşını doldurman gerek. A2'yi de 18 olmadan alamıyorsun.
Haklısın düzelteyim.dostum hepsini karıştırmışsın. a1 16 yaş, a2 18 yaş, a ehliyeti içinde 2 senelik a2 ehliyeti ve 20 yaş ya da a2 olmadan 24 yaş istiyo