Öneri 🔥🔥Motosiklet kıyas🔥🔥

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
15
1. BENELLİ leoncino 500 2020
Teknik bilgi:
500cc/47bg/46Nm tork/ÇİFT silindir
Km:22.000
Fiyat:185.000₺

2.BAJAJ dominar 400 ug 2023
Teknik bilgi:
376cc/40bg/35Nm tork/TEK silindir
Km:25.000
Fiyat:165.000₺

3.RKS rs400 (QJ motor) 2023
401cc/38,2/35Nm tork/ÇİFT silindir
Km:6000
Fiyat:140.000₺

açık ara en saglamı dominar ama km yüksek belli olmaz

Benelli de Qj motor da Çin menşei'li.
Bajaj Hint.

Ben Bajaj tercih ederdim (bütün bakımları zamanında veya zamanından önce yetkili serviste yapıldıysa, kazasız belasız ise). Ama QJ Motorun da çok ciddi kronik problemleri de yok diye biliyorum. Ama yedek parça problemi sıkıntı. Benelliyi ele, diğer ikisi arasında seçim yap.
RKS sadece Türkiye'ye getiriyor, motorda en ufak bir değişiklik yok, en ufak vidasına kadar QJ Motor.

Benelli de Qj motor da Çin menşei'li.
Bajaj Hint.

Ben Bajaj tercih ederdim (bütün bakımları zamanında veya zamanından önce yetkili serviste yapıldıysa, kazasız belasız ise). Ama QJ Motorun da çok ciddi kronik problemleri de yok diye biliyorum. Ama yedek parça problemi sıkıntı. Benelliyi ele, diğer ikisi arasında seçim yap.
RKS sadece Türkiye'ye getiriyor, motorda en ufak bir değişiklik yok, en ufak vidasına kadar QJ Motor.
Şimdi rs400 hem uygun hem şu an piyasası biraz durgun bundan kaynaklıda 2 yıldır fiyatı sabit 130-150 arası seyir ediyor dominara gelecek olursamda 400cc tek silindir olunca çok titreme şikayetleri var uzun yolda falan çok yoruyormuş daha fazla para verip beni uzun yolda yoracak motorda almak biraz tersime geldi kararsızlıklar içindeyim kısaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açık ara en saglamı dominar ama km yüksek belli olmaz
Km yüksek olmasa evet dediğin gibi açık ara dominar da lakin km 25k😮‍💨 bir diğer taraftada aynı cc çift silindir rodajı yeni bitmiş Qj seçmek gerçekten çok zor bu yüzden tecrübe edinmiş kişilerden bilgi almak amaçlı arşive yazdım.

Şimdi rs400 hem uygun hem şu an piyasası biraz durgun bundan kaynaklıda 2 yıldır fiyatı sabit 130-150 arası seyir ediyor dominara gelecek olursamda 400cc tek silindir olunca çok titreme şikayetleri var uzun yolda falan çok yoruyormuş daha fazla para verip beni uzun yolda yoracak motorda almak biraz tersime geldi kararsızlıklar içindeyim kısaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Km yüksek olmasa evet dediğin gibi açık ara dominar da lakin km 25k😮‍💨 bir diğer taraftada aynı cc çift silindir rodajı yeni bitmiş Qj seçmek gerçekten çok zor bu yüzden tecrübe edinmiş kişilerden bilgi almak amaçlı arşive yazdım.
yani qj nin üretim durdu herhalde aynı srk qj400 rr durmuştu diye biliyorum parça sıkıntısı yaşanabilir bakmak istersen temiz ns 200 rs 200 bulunur he onlarda ne kadar saglam oldugu tartışılır

yani qj nin üretim durdu herhalde aynı srk qj400 rr durmuştu diye biliyorum parça sıkıntısı yaşanabilir bakmak istersen temiz ns 200 rs 200 bulunur he onlarda ne kadar saglam oldugu tartışılır
Rs200 2025 en yeni çıkanı bile teknokojik olarak bu sıraladığım motosikletlerin çok gerisinde ug versiyon var diyecek olursan bir 200cc motosiklet için çok yüksek fiyatlar var 200 UG de 170k falan başlıyor Ns 200 gelecek olursakta görüntüsü ve duruşunu hiç beğenmediğimi söyleyebilirim.

japon alamıyorsan bajaj alacaksın her zaman

Japon alamıyorsan Hint.

Ya bu söylen bir japon yalanıysa japonlar zamanında ducatiye bile çamur atıyordu ya şimdi Çinli markalara takıntılanmışlarsa 😄
ben cf450sr aldım 1.5 senede bedavaya sattım birsürü kroniği var japon alanlar ertesi gün aldıkları fiyatın üstüne satıyolar ne yalanı bi sağlam bajaj var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,047
Üyeler
190,308
Son üye
emrememiss_
Geri