Neler Yeni

MOTOSİKLET MONTU ÖNERİSİ

Ardakoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
arkadaşlar merhaba ilk defa koruyucu mont alıcam
deri istiyorum ama çok piyasa da yok ikinci el bakıyorum
deri olmaz ise de 4 mevsim falan olabilir bütçem 10k maximum
deri alırsam yazlık da ayrı alırım o sorun değil önerileriniz nelerdir teşekkürler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
arkadaşlar merhaba ilk defa koruyucu mont alıcam
deri istiyorum ama çok piyasa da yok ikinci el bakıyorum
deri olmaz ise de 4 mevsim falan olabilir bütçem 10k maximum
deri alırsam yazlık da ayrı alırım o sorun değil önerileriniz nelerdir teşekkürler
Deri derken hangi tarz bir mont istiyorsun? Mesela bütçen dahilinde vexo markasının deri montları mevcut. Gerçek keçi derisi montlar ama tarzı klasik. Bir Dainese ya da revit gibi omuzlarında, dirseklerinde sliderları yok. Koruma pedleri var. Yani sormak istediğim motorcu montu gibi görünen bir deri mont mu istiyorsun yoksa klasik tarzda mı? Mesela linkteki ürünler korumalı motor montları.

Ardakoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deri derken hangi tarz bir mont istiyorsun? Mesela bütçen dahilinde vexo markasının deri montları mevcut. Gerçek keçi derisi montlar ama tarzı klasik. Bir Dainese ya da revit gibi omuzlarında, dirseklerinde sliderları yok. Koruma pedleri var. Yani sormak istediğim motorcu montu gibi görünen bir deri mont mu istiyorsun yoksa klasik tarzda mı? Mesela linkteki ürünler korumalı motor montları.
hocam ben chopper kullanıyorum korumalı olursa güzel olur bütçem 10k ikinci el vs olur omuz dirsek koruması olan sırta koruma takılabilen olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,395
Üyeler
162,682
Son üye
Rexeloz
Top Bottom