Motosiklet Piyasasından Anlayanlar?

Oriencc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Elimde elektrikli motor var 15000 liraya satacağım birisi başabaş takas teklif etti

Bisan pasifik 125 (2007) model 6000-8000km de vizesiz bana görüntüsü temiz geldi ama vize ve diğer maliyetlerle takas yapsam takas mantıklı olur mu sizce karlı mı zararlı mı? Satılır mı piyasası nedir?

Elimde elektrikli motor var 15000 liraya satacağım birisi başabaş takas teklif etti

Bisan pasifik 125 (2007) model 6000-8000km de vizesiz bana görüntüsü temiz geldi ama vize ve diğer maliyetlerle takas yapsam takas mantıklı olur mu sizce karlı mı zararlı mı? Satılır mı piyasası nedir?
Kesinlikle satma

Kesinlikle satma
Motor fena gözükmüyor kilometresinde düşük 20 ye satılmaz mı sizce vize sonrası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasayı bilenlerden acil mesaj bekliyorum yapacağım ona göre..

Son düzenleme:
Hocam bu motoru kolay kolay satamazsın ilana koyup bende motorcuyum fakat markasını ilk defa duydum
Motor fena gözükmüyor kilometresinde düşük 20 ye satılmaz mı sizce vize sonrası

Piyasayı bilenlerden acil mesaj bekliyorum yapacağım ona göre..

Hocam bu motoru kolay kolay satamazsın ilana koyup bende motorcuyum fakat markasını ilk defa duydum
Piyasadan çekilelim çok olmuş herhalde şuan bisiklet satıyorlar ama internette yedek parçaları satılıyor baya uyguna napsam bilemedim 125 lik baya büyük motor 6-8k kilometrede az

Piyasadan çekilelim çok olmuş herhalde şuan bisiklet satıyorlar ama internette yedek parçaları satılıyor baya uyguna napsam bilemedim 125 lik baya büyük motor 6-8k kilometrede az
Hocam düşük kilometre iyi hoş fakat model olarak düşük sıkıntı yaratır parça sıkıntısı illa yaşarsın

Hocam düşük kilometre iyi hoş fakat model olarak düşük sıkıntı yaratır parça sıkıntısı illa yaşarsın
Rica etsem siz de bakabilir misiniz ben internette uyguna parçaları satılıyor diye gördüm ama bakabilir misiniz?

Elindeki motoru 10.000e sat ama yinede o motorla takas yapma. Takas yaparsan o motorun son sahibi sen olabilirsin. Ayrıca o tür motorlarda km çekilmesi çok oluyor. Aldığın motor belki 50.000km bile olabilir.

Elindeki motoru 10.000e sat ama yinede o motorla takas yapma. Takas yaparsan o motorun son sahibi sen olabilirsin. Ayrıca o tür motorlarda km çekilmesi çok oluyor. Aldığın motor belki 50.000km bile olabilir.
Tamamdır teşekkür ederim

Canimin ici motor piyasasinda japon markalarindan sasmayacaksin alip satmak istiyosan yamaha honda bu tarz seyler al
Konuyu okudun mu hocam? 15k ya ne Honda sı ne Yamahası

Tamamdır teşekkür ederim

Konuyu okudun mu hocam? 15k ya ne Honda sı ne Yamahası
150 bin TL'ye olarak gordum kusura bakma bu fiyat bandinda pek motor yok mondial sfc bulursan tercih edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,233
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri