𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
clickbait gibi başlık olmuş
sadece scooter tarzı motosikletler için gelse iyi olur diğer türlü trafik kazalları artabilir
Şahsen ben gelmesini istiyorum halihazırda 50cc kullanan biri neden 125 CC kullanmasin hocam ayrı masraf neden yapsın tekrar? Zaten eğitim vs verilerek alınabiliyor 125 CCYo tam tersine motosiklet sahibi olarak bunun gelmemesini istiyorum. 50cc gösterim 80-100-150 cc olan motorlar zaten fazla fazla yetiyo bize bide bı gelirse ana baba günü olucak ortalık. İyi kötü çekinerek binenlerde caddelerde otoyolda gezmeye başlayacak. Başlasın cümbüş sonra
Bana kalsa 50cc bilr yasak olmalı kral sorun orda başladı zaten. Şimdi 125 kullanıyosunuz onu kullanan 250de kullanır deseler siz yine mutlu olucaksınız haliyle. Ama emin ol sağlıklı değil sadece işinize öyle geliyor. Ben olsam benimde gelir ama bu gerçeği değiştirmezŞahsen ben gelmesini istiyorum halihazırda 50cc kullanan biri neden 125 CC kullanmasin hocam ayrı masraf neden yapsın tekrar? Zaten eğitim vs verilerek alınabiliyor 125 CC
+1Bana kalsa 50cc bilr yasak olmalı kral sorun orda başladı zaten. Şimdi 125 kullanıyosunuz onu kullanan 250de kullanır deseler siz yine mutlu olucaksınız haliyle. Ama emin ol sağlıklı değil sadece işinize öyle geliyor. Ben olsam benimde gelir ama bu gerçeği değiştirmez
Şahsen ben 250 de mutlu olmam okadarda değil ama 125cc şart 50 CC gitmiyor abiBana kalsa 50cc bilr yasak olmalı kral sorun orda başladı zaten. Şimdi 125 kullanıyosunuz onu kullanan 250de kullanır deseler siz yine mutlu olucaksınız haliyle. Ama emin ol sağlıklı değil sadece işinize öyle geliyor. Ben olsam benimde gelir ama bu gerçeği değiştirmez