Neler Yeni

Yardım Motosikletimi satarken plakayı vermemek

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
Merhaba, Salı Günü Motorumu satıyorum nasipse, 3.yıl önce adımın ve soyadımın baş harfleriyle olan plaka almıştım küçük bi meblağ ödeyerek, şimdi bu plakayı vermemek için ne yapabilirim,

Gelecek olan kişi şehir dışından gelecek plaka değişecek normal şartlar da, benim plaka boşa gidecek bunun olmaması için ne yapabilirim bilen varmı

BabaVoss7

80+ Silver
Satarken soruyorlar sanırım emin olmamakla beraber. Vermemeyide seçebiliyo olman lazım

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Eğer alıcı kişi noterden yeni plaka isterse senin mevcut plakan boşa düşer, bir sonraki aracına tekrar alabilirsin, tabii ki de yıllar önce aldığın gibi tekrar para ödemen gerekecek, maalesef plakanın boşa çıkmama şansı yok, araç olmadan elinde plaka tutamazsın.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer alıcı kişi noterden yeni plaka isterse senin mevcut plakan boşa düşer, bir sonraki aracına tekrar alabilirsin, tabii ki de yıllar önce aldığın gibi tekrar para ödemen gerekecek, maalesef plakanın boşa çıkmama şansı yok, araç olmadan elinde plaka tutamazsın.
öğrendim dediginiz gibiymiş tekrar para alırlarmış şuan bi 5 bini gözden çıkar dediler gerek yok artık şansımıza ne denk gelirse :)

Top Bottom