Neler Yeni

Yardım Mound And Blade Bannerlord alınır mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
oyunu çok fazla inceledim hep fps oyunları oynarım ilk defa bu tarz oyun oynayacağım, optimizasyonu nasıldır eğlenceli mi hep bu tarz orta çağ strateji savaş oyunu istemişimdir o yüzden eğer güzelse 150 liraya kıyıp alacağım

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun çok güzel fakat bence o paraya kıyma crack falan yükle istersen sana özelden crack kaynağı atabilirim bende crack indirdim.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun çok güzel fakat bence o paraya kıyma crack falan yükle istersen sana özelden crack kaynağı atabilirim bende crack indirdim.
crack oynamıyorum hocam para biriktirip her ay 1 tane oyun alıyorum oyunu kaç saat oynadınız uzun bir oyun mu

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
Akın Taşkan
crack oynamıyorum hocam para biriktirip her ay 1 tane oyun alıyorum oyunu kaç saat oynadınız uzun bir oyun mu
Epic Games'te 134 TL + 60 indirim kuponu ile 74 TL'ye geliyor 150 vermeyin sakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

74 TL'ye dibine kadar değer

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oyunun kolay kolay sonu gelmez çünkü pek bir hikayeye sahip değil, ordunuzu kuruyor ve ilk başta küçük çaplı savaşlara giriyorsunuz daha sonra büyüyor kaleler sehirler ele geçiriyor ve belki de kendi ülkenizi kuruyorsunuz ve kendi komutanlarınız oluyor ve komutanlarınıza şehir kale veya köy verebiliyorsunuz veya zaten var olan bir ülkede bir komutan oluyorsunuz

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
oyunun kolay kolay sonu gelmez çünkü pek bir hikayeye sahip değil, ordunuzu kuruyor ve ilk başta küçük çaplı savaşlara giriyorsunuz daha sonra büyüyor kaleler sehirler ele geçiriyor ve belki de kendi ülkenizi kuruyorsunuz ve kendi komutanlarınız oluyor ve komutanlarınıza şehir kale veya köy verebiliyorsunuz veya zaten var olan bir ülkede bir komutan oluyorsunuz
o zaman baya iyiymiş tam istediğim tarz peki bu tarzda daha iyi diyebileceğiniz bi oyun var mı yoksa en iyisi bu mu

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Bannerlord aldım, PC'de yer yoktu sildim. Warband gibi, gelişince Warband'da eğlendiğinden daha fazla eğleneceksin. O yüzden, alınabilir savaş deneyimi güzel, aynı şekilde grafikleri de iyi bir bilgisayarınız olmasa bile, low da güzel duruyor. (Ultra da oynadım, ama bunları da denedim.) Bence almalısınız, @-Akın Taşkan- 'ın dediği gibi, Epic'den öyle alabilirseniz, güzel olur.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,652
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
age of empires serisine de bakabilirsin strateji falan arayışındaysan , bannerlord da alınabilir tabi arkadaşın dediği epic g. yolu ile.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
age of empires serisine de bakabilirsin strateji falan arayışındaysan , bannerlord da alınabilir tabi arkadaşın dediği epic g. yolu ile.
age of empires çok aşırı pahalı

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
o zaman baya iyiymiş tam istediğim tarz peki bu tarzda daha iyi diyebileceğiniz bi oyun var mı yoksa en iyisi bu mu
O oynayana göre değişir, Bannerlord yerine sizin savaşı direkt olarak yönettiğiniz, ''Total War Attila'' alınabilir, Hoi 4'de aynı şekilde Devlet ve Savaş yönetiyorsunuz, ama Bannerlord alın onları sonra alırsınız.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
Akın Taşkan
Hoi 4'te şunu yap bunu yap diye komutanlara emir veriyorsunuz, Total War'da komutan olarak askerlere ne yapmasını söylüyorsunuz, Mount and Blade'de komutan olarak bizzat savaşın içinde savaşıyorsunuz ve ordunuza da emir verebiliyorsunuz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Buğra
Hoi 4'te şunu yap bunu yap diye komutanlara emir veriyorsunuz, Total War'da komutan olarak askerlere ne yapmasını söylüyorsunuz, Mount and Blade'de komutan olarak bizzat savaşın içinde savaşıyorsunuz ve ordunuza da emir verebiliyorsunuz.
şuan tek düşündüğüm optimizasyon i5 10200h gtx1650ti 16gb ram yüksek ayarlarda 60fps verir mi bannerlord

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
Akın Taşkan
şuan tek düşündüğüm optimizasyon i5 10200h gtx1650ti 16gb ram yüksek ayarlarda 60fps verir mi bannerlord

bu adamda 1x8gb ram var sende çift kanal var daha fazla alırsın

bu adamda 1x8gb ram var sende çift kanal var daha fazla alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye