Neler Yeni

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

6TL oyun alacağım zaman hesap yapıyorum :(
Alıntıyı görüntüle
Şuan beynim böyle :D
Siri gülüyor :ROFLMAO:;
Benimde hata edip aldığım Fall Guys'ın iadesi gelince aynısını yaşayacağım kesinlikle...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada stardew walley nasıl alacağım da
Siri öneriyor;
Ben telefonda da oynamıştım, bu sabah pcde oynamaya başladım. En az 100 saat idare eder yorumlarına göre. Arkadaşlarla oynamak da cabası (yalnız bir kovboyum). Co-op modu gelmiş. Stresi yok ediyor diyebilirim. Almanı şiddetle öneririm.

Son düzenleme:
Siri gülüyor :ROFLMAO:;
Benimde hata edip aldığım Fall Guys'ın iadesi gelince aynısını yaşayacağım kesinlikle...

Siri öneriyor;
Ben telefonda da oynamıştım çok güzel bu sabah pcde oynamaya başladım. En az 100 saat idare eder yorumlarına göre. Arkadaşlarla oynamak da cabası (yalnız bir kovboyum). Co-op modu gelmiş. Stresi yok ediyor diyebilirim. Almanı şiddetle öneririm.
Alacağım o zaman

Düşük Sistemler için de biraz oyun eklesen tadından yenmez

@Akbaba Kürşat @Valid123
Oyunlar sistem gereksinimlerini göre değerlendirildi ve bütçeye göre sıralandı.

@Valid123 Hocam bir de konuyu yükseltme şansın var mı? :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Arkadaşlar bu konumda sizlere Steam Sonbahar indirimlerinde oyun önerisi yaptım.
Daha çok fazla oyun eklenecektir.

1. Simülasyon denince ilk akla gelen Euro Truck Simulator 2 her zamanki fiyatıyla 9.75TL ile listede yerini alıyor. Bu oyun bence herkesin envanterinde olmalı. :)
Sistem Gereksinimleri: Düşük Orta

2. Uzun zamandır herkesin az da olsa indirime girmesini beklediği Fall Guys sonbahar indirimlerinde %20'lik bir indirimle 30.40TL fiyata satışta.

3. Among Us isimli oyunu son zamanlarda herkes duymuştur. Among Us %20'lik bir indirimle 8.40TL fiyata satışta.
Sistem Gereksinimleri: Çok Düşük

4.Don't Starve Together arkadaşlarınız ile birlikte oynayacağınız çok eğlenceli bir hayatta kalma oyunudur. Bu oyunda arkadaşlarınız ile birlikte çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Don't Starve Together %66'lık bir indirim ile 8.16TL olarak satışta.
Sistem Gereksinimleri: Düşük

5. Özellikle DA forumda bence en çok sevilen oyunlardan bir tanesi budur. Başka alternatifi olmayan PC Building Simulator %50'lik bir fiyat ile 16TL'den satışta.

6. Sea Of Thieves arkadaşlarınız ile birlikte harika vakit geçirebileceğiniz bir korsan oyunudur. Sonbahar indirimlerinde güzel bir fiyat düşüşü ile Sea Of Thieves %25 indirim ile 45.75TL fiyata satılıyor.
Sistem Gereksinimleri: Orta

7. Büyük bir kitlenin sevdiği Red Dead Redemption 2 %33'lük bir indirim ile 200.33TL'den satışta.
Sistem Gereksinimleri: Yüksek

8. Farklı bir dünyada okyanus ortasından kurtulmaya çalıştığınız Subnautica %35'lik bir indirim ile 26TL'den satışta.

9. Kuşkusuz en iyi hayatta kalma olan oyunlardan biri The Forest %50 bir indirim ile 16TL'den satışta.

10. Sea Of Thieves oyunu bütçesi aşanlar için Blazing Sails güzel bir alternatife benziyor. Daha önce oynamadım ancak izlediğim videolara göre gayet güzel bir oyun. Blazing Sails %20 bir indirim ile 20TL'den satışta!

11. Özellikle SİMS serisi severler için bu indirimi kaçmamalı. The Sims 4 %88'lik bir indirim ile 33.59TL'den satılıyor.
Sistem Gereksinimleri: Düşü Orta

12. Assetto Corsa yine müthiş bir fiyat ile %80'lik bir indirim ile 6.40TL'den satışta.

13. The Witcher® 3: Wild Hunt müthiş bir indirim ile %70'lik bir düşüş alarak 17.99TL'den satışta. Özellikle The Witcher® 3: Wild Hunt oynamayanların kaçırmaması gereken bir indirim.

14. Özellikle Simcity serinin yerini alan Cities Skylines en iyi şehir kurma oyunlarından bir tanesidir. Klasik bir düşüş ile %75 indirim alarak 12.25TL'den satışta!
Sistem gereksinimleri: Düşük Orta

15.Uzak dünyaları keşfedin ve yeniden şekillendireceğiniz Astroneer oyun %35 indirimle 32.50TL olarak satışta.

16. En iyi FPS savaş oyunlarının başında gelen Rainbow Six Siege %67'lik bir indirim ile 44.55TL olarak satışta.

17. Raft Suyun ortasında arkadaşlarınızla birlikte kendi geminizi inşa edip ve hayatta kalma oyunudur. Gerçekten bana göre çok eğlenceli bir oyundur. Raft %33 bir indirim ile 20.77TL olarak satışta.

18. Eğer ki Euro Truck Simulator Oyununa sahipseniz Road The Black Sea DLC süper bir indirim alarak %50 bir düşüş ile 24TL

19. DEATH STRANDING Geleceğimizin dağılmış parçalarını taşıyarak, parçalanmış dünyayı adım adım bir araya getirecek bir yolculuğa çıkacağınız bir oyun. DEATH STRANDING %50 bir düşüş ile 199.50TL

20. Üstünden yıllar geçsede halen daha popülerliğini koruyan GTA5. Klasik bir indirim alarak. %50 düşüş alarak 84.50TL

21. Herkesin oynaması gereken Metro 2033 Redux %80 bir indirim alarak 6.20TL olarak satışta!

22. En güzel strateji oyunlarından biri olan Hearts of Iron IV %75 indirim alarak 14.75TL olarak satışta!

23. Maç kazanmak için Bordo Bereli olmanız gerek PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS %50 bir indirim ile 43.50TL olarak satışta!
Sistem Gereksinimleri: Orta Yüksek

24. Eğer ki F1 serisini seviyorsanız. F1 serisinin son oyunu olan F1 2020 %50 indirim alarak 46TL olarak satışta!

25. Eğer ki Euro Truck Simulator 2'nin yolları aynı gelmeğe başladıysa sizin için en iyi alternatiflerden biri olacak American Truck Simulator %75 indirim alarak 14.75TL. İsterseniz demosunu deneyebilirsiniz.

26. Eğer ki çok gerçekçi bir savaş deneyimi yaşamak istiyorsanız Arma 3 sizin için çok iyi bir seçenek olacaktır. Arma 3 %75 indirim ile 18.74TL'den satışta!

27. Eğer ki hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız RUST sizin için güzel bir tercih olabilir. RUST %33 indirim alarak 40.87TL olarak satışta!

28. Arkadaşlarınızla gülme krizi geçirmek istiyorsanız bu oyun tam size göre. Human: Fall Flat %60 indirim alarak 9.60TL.

29. Düşük sistemler için en güzel oyunlardan biri olan Terraria %50 bir indirim alarak 9.60TL olarak satışta!

30. Biraz korku yaşamak istiyorsanız Outlast 2 size göre olacaktır. Outlast 2 Müthiş bir %80 indirimle 10TL olarak satışta!

31. Poly Bridge serisinin ilk oyunu olan Poly bridge %85 indirim alarak 2.77TL olarak satışta!

32. Dinozorlar ile birlikte zorlu bir dünyada hayatta kalmak istiyorsanız Ark sizin için güzel bir seçim olacaktır. ARK: Survival Evolved %80 indirim alarak 15.40TL.

33. Araçlara ilginiz var ise Car Mechanic Simulator 2018 tam size göre. Car Mechanic Simulator 2018 %60 indirim alarak 12.40TL olarak satışta!

34. Bütçeniz çok az ve bir korsan oyunu oynamak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Blackwake %90 indirim alarak 1.85TL olarak satışta!

35. Futbol oyunlarını seviyorsanız ve bütçeniz var ise FIFA 21 tam size göre. Fifa 21 %42 indirim alarak 243.59TL olarak satışta!

36. Eğer ki pixel tarzı hayatta kalma oyunları seviyorsanız sizin için güzel bir tercih olacaktır. Stardew Valley %30 indirim alarak 16.80TL'den satışta .

37. Bir kişinin telefonunu inceleyip onun sırlarını bulduğunuz Replica klasik bir indirim alarak %50 indirimle 3TL olarak satışta.
Sistem Gereksinimler: Çok Düşük

38. Geceyi geçirmek için girdiğiniz otelde gizemli bir sürü ölüm gerçekleşiyor ve o otelden kaçmaya çalışıyorsunuz. Hotel Anatolia %47 indirim alarak 1.06TL olarak satışta.
Sistem Gereksinimleri: Çok Düşük

39. İçinde bir sürü mod bulunan Garry's Mod güzel bir indirim alarak 12.06TL'den satışta

40. Müthiş bir açık dünyada bir sürü araç kullanabileceğiniz The Crew 2 %80 indirim alarak 45TL olarak satışta.

41. Bir sürü araç kullanabileceğiniz ve özellikle kaza modellemeleri ile öne çıkan BeamNG.drive %20 indirimleri 32TL olarak satışta.

42. Müthiş bir şekilde Drift yapabileceğiniz CarX Drift Racing Online %55 indirim alarak 11.25TL'den satışta.

43. Müthiş hikayesi ile önce çıkan Tomb Raider %85 indirim alarak 5.24TL'den satışta!

44. En iyi Sniper oyunlarından biri olan Sniper Elite 4 %85 indirimle 13.35TL'den satışta.

45. Battlefield serisinin en iyi oyunlarından biri olan Battlefield V müthiş bir indirim alarak 167.99TL'den satışta.

46. Mount & Blade: Warband düşük sistemler için süper bir oyun. Mount & Blade: Warband %75 indirim ile 7.49TL olarak satışta.

47. Mount & Blade: Warband'in Kardeşi olan Mount & Blade II: Bannerlord %10 indirim alarak 134.99TL olarak satışta.

48. Bana göre en iyi strateji ve savaş oyunlarından biri olan Stronghold Crusader HD %80 indirimle 3.60TL'den satışta
Sistem Gereksinimleri: Tost Makinası

49. Güzel bir strateji savaş oyunu olan Company of Heroes 2 güzel bir indirim alarak 7.75TL olarak satışta.

50. Müthiş çamur grafiklerine sahip olan Spintires müthiş bir indirim alarak 4.10TL olarak satışta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
LİSTEDEKİ OYUNLARIN BÜTÇEYE GÖRE SIRALANMIŞ HALİ

0-10 TL

Euro Truck Simulator 2
Among Us
Don't Starve Together
Assetto Corsa
Metro 2033 Redux
Human Fall Flat
Terraria
Outlast 2
Poly Bridge
BlackWake
Replica
Hotel Anatolia
Tomb Raider
Mount & Blade: Warband
Stronghold Crusader HD
Spintires
Company of Heroes 2

10-20 TL

PC Building Simulator
The Forest
Blazing Sails
The Witcher® 3: Wild Hunt
Cities Skylines
Hearts Of Iron IV
American Truck Simulator
Arma 3
ARK: Survival Evolved
Car Mechanic Simulator 2018
Stardew Valley
Garry's Mod
CarX Drift Racing Online
Sniper Elite 4

20-50 TL

Fall Guys
Sea Of Thieves
Subnautica
The Sims 4
Astroneer
Rainbow Six Siege
Raft
Euro Truck Simulator 2 Road The Black Sea DLC
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
F1 2020
Rust
The Crew 2
Beam.NG Drive

50-100 TL

Grand Theft Auto V

100 TL Üstü

Red Dead Redemption 2
DEATH STRANDING
Battlefield V
Mount & Blade II: Bannerlord
Crysis serisi nerde

Ekler

• 20201126_000725.jpg
    20201126_000725.jpg
    235.8 KB · Hit: 93
up up

Bütçem 40TL kaldı ne önerirsiniz? Aklımda Gears 5+2016 tomb raider almayı düşnüyorum.

UP UP

Almadım ama benim arkadaşlar daha çok csci ya öylesi oyun oynamıyor çoğu maalesef.
Arkadaş çevremiz aynı :D
Hepsi rekabetçi oyun oynuyor. :(

Siri aldı;
Stardew Valley
Siri aldı;
Fall Guys : Ultimate Knockout
Siri iade etti;
Fall Guys : Ultimate Knockout
Hocam stardew Walley Türkçe nasıl yaptınız. Destek var gösteriyor ancak ben yapamadım.

Son düzenleme:
Arkadaş çevremiz aynı :D
Hepsi rekabetçi oyun oynuyor. :(

Hocam stardew Walley Türkçe nasıl yaptınız. Destek var gösteriyor ancak ben yapamadım.
Siri cevaplıyor;
Bende direkt türkçe olarak başladı. Oyunu onarabilir misiniz veya silip yükleyin.

Geri