Mount and Blade Warband Kontların görevini yapıyorum döndüğümde Kalede yoklar?

wthr

80+
Reaksiyon skoru
86
Dün aldım 2-3 saattir oynuorum en son Elberl Köyünden vergileri topladım kont bana 5 de birini vercekti ama tüm para hala bende gidip vericem kalesinde yok günler geçti gidiom geliom hala aynı başka görev aldım bitane adam öldürdüm konta geri döndüm o da kalesinde yok nerde bunlar esir mi alınıyorlar yoksa başka bişey mi var görevi yapıyorum ama tamamlayamıyorum

Dün aldım 2-3 saattir oynuorum en son Elberl Köyünden vergileri topladım kont bana 5 de birini vercekti ama tüm para hala bende gidip vericem kalesinde yok günler geçti gidiom geliom hala aynı başka görev aldım bitane adam öldürdüm konta geri döndüm o da kalesinde yok nerde bunlar esir mi alınıyorlar yoksa başka bişey mi var görevi yapıyorum ama tamamlayamıyorum
Yakındaki birliklere sorup veya oradaki adamlara sorup kontun nerede olduğunu öğrenebiliyor olman lazım.

Hangi krallığın lordundan görev aldıysanız o krallığın başka bir lorduna söz konusu lordu sorun yerini öğrenmek istiyorum diye.
Bu şekilde nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kontlar geziyor zırt pırt. Yerini öğrenmen gerekiyor. ... Kalesi civarında der oraya ulaştığında ordusunu görürsün

Yakındaki birliklere sorup veya oradaki adamlara sorup kontun nerede olduğunu öğrenebiliyor olman lazım.
Yok köylerde de soramıyorum köylüler anca boş yapıyor Kalede zaten kimse yok hayra alamet gardiyanlardan da çıt yok

Başka bir kaleye soracağım bidk

Evet ilişkin çok düşük değilse cevaplar.
Pek tanımıom onları az önce aynı krallıktan bir kalede leydi başından kovdu beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam bi tane leydi söyledi ama ben bu lordun vergileri topladım köyden arada bizim askerlere bi iki yiyecek aldım ama bişey olmaz deme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam buldum lordu saolun

Geri