Kaleye giriyorsun glb kuşatmaya hazırlan demelisin.Sadece kuşatma için hazırlık yapabiliyorum nedenini bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
hayır herhangi bir mod kullanmıyorummod yüklü mü
kaleyi kuşat dedikten sonra bu ekran geliyor buradaki hazırlıkların hepsini tamamlasam da herhangi bir eyleme geçemiyorumKaleye giriyorsun glb kuşatmaya hazırlan demelisin.
mod yüklü mü
Fotonun altında Viking Conquest yazıyor.hayır herhangi bir mod kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaleyi kuşat dedikten sonra bu ekran geliyor buradaki hazırlıkların hepsini tamamlasam da herhangi bir eyleme geçemiyorum
oyun başlarında hile ile bir şehir fethetmiştim hatta tek başıma sonra geri salmıştım şehri şimdi kuşatamıyorum bir yerimod yüklü mü
dlc ve mod aynı şey mi ? sıfırdan mı başlamam lazım yani.Viking DLCsi yüklemiş
Aynı şey değil. DLC hakkında bilgim yok oynamadım. Sadece kuşatma ekranı normal oyunda böyle değildi o yüzden yazdım.oyun başlarında hile ile bir şehir fethetmiştim hatta tek başıma sonra geri salmıştım şehri şimdi kuşatamıyorum bir yeri
Mesaj otomatik birleştirildi:
dlc ve mod aynı şey mi ? sıfırdan mı başlamam lazım yani.
Onunla alakalı değil diye düşünüyorum çünkü oyunun başlarında şehir kuşatmıştım kendi başıma şu an kuşatamıyorum. Acaba herahangi bir krallıkla ilişkimiz olmamalı mı kuşatabilmek için ?Aynı şey değil. DLC hakkında bilgim yok oynamadım. Sadece kuşatma ekranı normal oyunda böyle değildi o yüzden yazdım.
Evet ilişkin - olması gerekOnunla alakalı değil diye düşünüyorum çünkü oyunun başlarında şehir kuşatmıştım kendi başıma şu an kuşatamıyorum. Acaba herahangi bir krallıkla ilişkimiz olmamalı mı kuşatabilmek için ?
Hayır o anlamda değil. Şu an ben bir krallığın lorduyum ve o krallık da bizim düşmanımız. Acaba lord olmaktan çıkıp tek başıma mı olmam gerekiyor ?Evet ilişkin - olması gerek
Onu bilmiyorum o zaman hiç tek başıma kuşatma açmadım.Hayır o anlamda değil. Şu an ben bir krallığın lorduyum ve o krallık da bizim düşmanımız. Acaba lord olmaktan çıkıp tek başıma mı olmam gerekiyor ?