cemulascan
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Elimde hediye Mount & Blade II: Bannerlord Steam KEY var nereye satabilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz 

game pazarı gibi platformlara bakabilirsinElimde hediye Mount & Blade II: Bannerlord Steam KEY var nereye satabilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz![]()
teşşekür ederimgame pazarı gibi platformlara bakabilirsin
Bana satabilirsin kankim fiyat ver.Elimde hediye Mount & Blade II: Bannerlord Steam KEY var nereye satabilirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz![]()
130 liraya düşünüyorumBana satabilirsin kankim fiyat ver.
Kanka aklı olan almaz o paraya fiyat düşür yoksa satamazsın. Çünkü yakında Epic Store'a gelecek ve herkesde 60tl kupon var. Bir de halihazırdaki indirime denk getirilirse 50tl gibi bir fiyattan alınabilir.130 liraya düşünüyorum
Elimde hediye Mount & Blade II
senin teklifin nedirKanka aklı olan almaz o paraya fiyat düşür yoksa satamazsın. Çünkü yakında Epic Store'a gelecek ve herkesde 60tl kupon var. Bir de halihazırdaki indirime denk getirilirse 50tl gibi bir fiyattan alınabilir.
Forumda satış yasak olduğu için üstelemeyelim bunu. Başka bir yerden alıcı bulmaya bak kanki.senin teklifin nedir
pardon bilmiyordumForumda satış yasak olduğu için üstelemeyelim bunu. Başka bir yerden alıcı bulmaya bak kanki.
Steam'de 120 TL aklı başında olan almaz. O fiyata satmak istiyorsanız oyun tam sürüme çıktıktan sonra satabilirsiniz.130 liraya düşünüyorum
Steam'de 120 TL aklı başında olan almaz. O fiyata satmak istiyorsanız oyun tam sürüme çıktıktan sonra satabilirsiniz.
steam fiyatı 150 diye söyledim 120 olduğunu göremedim amaSteam'de 120 TL aklı başında olan almaz. O fiyata satmak istiyorsanız oyun tam sürüme çıktıktan sonra satabilirsiniz.
Ne ara 150 TL oldu?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steam fiyatı 150 diye söyledim 120 olduğunu göremedim ama