Neler Yeni

Mount & Blade: Warband Fps Sorunu

acerhizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bedirhan
Instagram
acerhizm
Steam
acerhizm
Discord
acerhizm#0997
Merhabalar. İyi forumlar. Warband oyununu çok severek oynarım tam da sistemimi kastırmayan bir baş yapıtlardan birisi bana göre, fakat 3 hafta önce Windows 10 ghost spectre Edition'dan Windows 11 haline geçiş yaptım tüm oyunlarım ve dosyalarım D diskinde yedekteydi. Windows 11 kurulduktan sonra normal olarak oyunlar çalıştı bir hata almadım fakat aynı şey Warband için geçerli değildi. Normalde seyahat ekranında sabit 60 en az minimum 55 alıyordum. Savaş ekranlarında 60-50 arası gidip geliyordu. Geçişten sonra ayarlar minimum olmasına rağmen çok kasıyor seyahat ekranında 60 yerine 40 savaş yerinde ise yine aynı şekilde 40FPS alıyorum çözümü nedir acaba? Oyunu sildim şu an tekrar yüklüyorum (oyun orijinal değil).

Sistemim

İntel Core 2 Duo 2.26ghz

3Gb Ram

Nvidia Geforce 6900m GS(512mb)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Merhabalar. İyi forumlar. Warband oyununu çok severek oynarım tam da sistemimi kastırmayan bir baş yapıtlardan birisi bana göre, fakat 3 hafta önce Windows 10 ghost spectre Edition'dan Windows 11 haline geçiş yaptım tüm oyunlarım ve dosyalarım D diskinde yedekteydi. Windows 11 kurulduktan sonra normal olarak oyunlar çalıştı bir hata almadım fakat aynı şey Warband için geçerli değildi. Normalde seyahat ekranında sabit 60 en az minimum 55 alıyordum. Savaş ekranlarında 60-50 arası gidip geliyordu. Geçişten sonra ayarlar minimum olmasına rağmen çok kasıyor seyahat ekranında 60 yerine 40 savaş yerinde ise yine aynı şekilde 40FPS alıyorum çözümü nedir acaba? Oyunu sildim şu an tekrar yüklüyorum (oyun orijinal değil).

Sistemim

İntel Core 2 Duo 2.26ghz

3Gb Ram

Nvidia Geforce 6900m GS(512mb)
Windows'dan kaynaklı hocam muhtemelen. 10'a geri dönerseniz sorun çözülür gibi

acerhizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bedirhan
Instagram
acerhizm
Steam
acerhizm
Discord
acerhizm#0997
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'dan kaynaklı hocam muhtemelen. 10'a geri dönerseniz sorun çözülür gibi
Hocam windows 11 çok güzel gözüküyor hele birde ghost spectre olunca eski bir ihtiyarı bile zorlamıyor. Acaba farklı bir şeymi var ?

Top Bottom