Neler Yeni

Mouse ın 2 kere tıklaması?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
alı
Laptop kullanıyorum, 2 kere de mouse degıstırdı ve suan logıtech g102 kullanıyorum. Sorun şu ki mouse bazen çift tıklıyor, sol taraf. Tahminimce mouse bozuldu fakat neden bu hatayı alıyorum hep. Laptopa format atıyorum belirli aralıklarla yani pc nin yazılımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum. 3-5 ay sağlamdı zamanla böyle oldu, direkt hata vermedi yani. Her mouse ın başına gelebilecek bir durum mu yoksa bir hata söz konusu olabilir mi bunu merak ediyorum açıkcası

ByKayseriLi

80+ Bronze
Yazılımı varsa kontrol et bazen çift tıklama açık kalabiliyor benim bloody mouse'da da öyle. Bazen yanlışlıkla üzerinde ki tuşlara basıyorum bir kere tıklasam bile 2 kere tıklıyor yazılıma girip sıfırlıyorum düzeliyor. Bir dene derim.

mfimmel

80+ Silver
Laptop kullanıyorum, 2 kere de mouse degıstırdı ve suan logıtech g102 kullanıyorum. Sorun şu ki mouse bazen çift tıklıyor, sol taraf. Tahminimce mouse bozuldu fakat neden bu hatayı alıyorum hep. Laptopa format atıyorum belirli aralıklarla yani pc nin yazılımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum. 3-5 ay sağlamdı zamanla böyle oldu, direkt hata vermedi yani. Her mouse ın başına gelebilecek bir durum mu yoksa bir hata söz konusu olabilir mi bunu merak ediyorum açıkcası
Sorunu sadece tek bir mousede yaşadıysan mouse ile alakalıdır ama laptoplarda bu çift tıklama sorunu bende ve bazı arkadaşlarımda oluyordu eskiden şimdi masaüstündeyim öyle sıkıntılar yaşamıyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
G102de kronik sorun çift tıklama

Top Bottom