Neler Yeni

Mouse kablosu dış plastik kopmuş

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
Resimde gördüğünüz üzere wireless mousemin sarj etmek için olan kablosunun dıştaki siyah plastiği yırtılmış ama ana kabloda sıkıntı yok sarj falan edebiliyorum. Bu sıkıntı yaratırmı elektrik çarpması gibi durum oluşmaz değilmi? En kötü logitech sitesinden sarj kablosunu alırım tekrar

Ekler

• IMG_5959.jpeg
    IMG_5959.jpeg
    1.8 MB · Hit: 24
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
Elektrik bantı ile sar hiç bir şey olmaz, ama uzun vadede yenisini al yedekte bulunsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
Logitech sitesinden almak zorunda değilsin ya mouse'un girişi ne ise bi tarafı usb diğer tarafı da neyse artık ona göre bi kablo alabilirsin. ama ne olur olmaz kabloyu elektrik bandı ile sarmadan kullanma, ıslanır falan bir şey olur uğraşma sonra

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kerim deveci
Resimde gördüğünüz üzere wireless mousemin sarj etmek için olan kablosunun dıştaki siyah plastiği yırtılmış ama ana kabloda sıkıntı yok sarj falan edebiliyorum. Bu sıkıntı yaratırmı elektrik çarpması gibi durum oluşmaz değilmi? En kötü logitech sitesinden sarj kablosunu alırım tekrar
Kendini güvenceye al arkadaşın dediği gibi siyah bant ile sarabilirsin. İlla logitech sitesinden almana gerek yok girişine uyan kablo alsan kafi

Owlore

80+ Bronze
Bunun kablosunun yedeklerı nerede satılıyor kendi sitesibde bulamadım
Aynı olmasına gerek yok type c girişli ise type c kablo iş görür, bende 3 kablosuz ekipman var klavyenin şarj kablosu kutusunda duruyor mesela. Kulaklığın şarjı prizde usb girişi var hep takılı bir şey azalırsa ona takıyorum, aynı anda şarj bitme olursa mouseun şarjı da yedekte duruyor onu da takıyorum çok bir önemi yok yani

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendini güvenceye al arkadaşın dediği gibi siyah bant ile sarabilirsin. İlla logitech sitesinden almana gerek yok girişine uyan kablo alsan kafi
Şu şekil sardım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı olmasına gerek yok type c girişli ise type c kablo iş görür, bende 3 kablosuz ekipman var klavyenin şarj kablosu kutusunda duruyor mesela. Kulaklığın şarjı prizde usb girişi var hep takılı bir şey azalırsa ona takıyorum, aynı anda şarj bitme olursa mouseun şarjı da yedekte duruyor onu da takıyorum çok bir önemi yok yani
Kablo bu hocam fakat 1k mış okadar para vermek istemiyorum şimdilik. Eğer mecbur kalırsak alırız kablo bandıyla sardım iyice sıkıntı yok gibi

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 8
  • IMG_5960.jpeg
    IMG_5960.jpeg
    352.4 KB · Hit: 8
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
Aynen öyle hocam idare eder şimdilik, amaç açıkta bir yer kalmasın, logitechten alma ya kabloyu etrafında çarşı pazar varsa ordan 150 200 liraya maks bulursun bi tarafı usb diğer tarafı type c kablo. En kötü internetten hepsiburada falan. 1000 tl falan verme sakın

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle hocam idare eder şimdilik, amaç açıkta bir yer kalmasın, logitechten alma ya kabloyu etrafında çarşı pazar varsa ordan 150 200 liraya maks bulursun bi tarafı usb diğer tarafı type c kablo. En kötü internetten hepsiburada falan. 1000 tl falan verme sakın
Ama orjinal kablosuyla arasında gecikme sıkıntısı olmaz değilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
mouse'un kablosuz değil mi zaten. kabloyla mı kullanıyorsun normalde.

Logi kablo veya çarşıdan alacağın kablo arasında ki hız farkını ayırt edemezsin bence, sorun olmaz o kadar

Şarj süresi bir tık daha uzun sürebilir maks o olur yani

ahmttunc

80+ Bronze
Şu şekil sardım hocam

Kablo bu hocam fakat 1k mış okadar para vermek istemiyorum şimdilik. Eğer mecbur kalırsak alırız kablo bandıyla sardım iyice sıkıntı yok gibi
Biraz özenli kullansana kardeş

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
Biraz özenli kullansana kardeş
Reis şu plastik kablo bağlama teliyle sarmıştım fazlasını orda plastiği yırtılmış benlik bişe yok

mouse'un kablosuz değil mi zaten. kabloyla mı kullanıyorsun normalde.

Logi kablo veya çarşıdan alacağın kablo arasında ki hız farkını ayırt edemezsin bence, sorun olmaz o kadar

Şarj süresi bir tık daha uzun sürebilir maks o olur yani
Kablosuzda bu usb takılı parçası kabloyla kasaya bağlı ya o kısmından bahsediyorum

Top Bottom