Mouse kendini sol üste kitledi

kenzy

80+
Reaksiyon skoru
2
Dün mouse kendini sol üste kilitledi ve başka bir yere çekince yine aynı sol üste çekiyor kendini. Dünden beri çıldırcam mouse Razer Viper Mini bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Dün mouse kendini sol üste kilitledi ve başka bir yere çekince yine aynı sol üste çekiyor kendini. Dünden beri çıldırcam mouse Razer Viper Mini bilgisi olan yazarsa sevinirim.
razer synapse programinin bugu diye biliyorum

hocam bilgisayarı kapatıp açtınız mı? düzelebilir benim klavye tek tuşta sıkışınca bilgisayarı kapatıyordum düzeliyordu

hocam bilgisayarı kapatıp açtınız mı? düzelebilir benim klavye tek tuşta sıkışınca bilgisayarı kapatıyordum düzeliyordu
dünden beri belki 10 defa kapadım açtım aynı diger forumlardan da arkadaşların yazdıklarını yaptım hiçbiri yaramadı

hocam durduk yere mi oldu? yani mesele Rainbow Six Siege kapatınca aynı sorun oluyor 10sn boyunca felan
Evet durduk yere oldu başka mouse taktım böyle bir sorun yok ubisoft oyunlarını da oynamıyorum garantiye yolladım bugün bakalım nolcak

Rahatsız ettim kusura bakma bende bugün aynı durumu yaşadım birden bire oldu. Fareyi hareket ettirince sürekli sol üste gidiyor, bazen 5 dk düzeliyo sonra yine bozuluyor aynısı oluyor senin mouse ne durumda şuan ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,439
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri