Elim küçük ve kılsız kız eli gibi yani :d büyük mouse kullanamam .6 aydır rival 300s kullanıyorum çok memnunum büyük eli olanlar için ele oturuşu çok iyi tavsiye ederim
Rival 3 ya da yurt dışından Viper MiniElim küçük ve kılsız kız eli gibi yani :d büyük mouse kullanamam .
2. el ekipman almam adamın neresiyle mouse'a dokunduğu belli değil :d2. el Zowie öneririm sıfır Zowie S1 350TL ye aldım![]()
hyperx pulsefire core veya surge3.5 yıldır kullandığım g102 artık hakkı rahmetine kavuştu yeni bir mouse alma vakti geldi bana max 350 TL mouse önerisi yapar mısınız ?
Hangisinin sensörü daha iyi ?Rival 3 ya da yurt dışından Viper Mini
Sensörü çok takma, hangisi eline daha iyi oturacaksa o pek farkları yok.Hangisinin sensörü daha iyi ?
Hangisinin ele oturacağını bilemem çünkü internetten alacağım .Sensörü çok takma, hangisi eline daha iyi oturacaksa o pek farkları yok.
farkları yok ahım şahım. Görüntülerine bak hangisinin daha rahat olacağını düşünüyorsan onu al. Sensör farkı hissettirmez bile bu iki mouse arasındaHangisinin ele oturacağını bilemem çünkü internetten alacağım .
Sensör önemli çünkü CS oynuyorum .
Hangisinin ele oturacağını bilemem çünkü internetten alacağım .
Sensör önemli çünkü CS oynuyorum .