Kauçuk problemi varmış.steelseries rival 600
Yurt Dışından Viper Mini alabilirsin benim arkadaşım aldı ek olarak 20TL vergi ödedi.Viper düşünüyodum fakat çok fazla click problemi yaşayan gördüm
Zowie ec a serisi eline hangisi uygun gelirse onu alabilirsin bizzat kullanıyorum ve mousetan kalite akıyor aşırı ergonomikArkadaşlar 800 TL bütçem var mouse önerebilir misiniz?
Razer kraken te m var biraz sıkıntı yaşadığım için şüpheliyim razerdanRazer deathadder V2 veya mamba elite veya kablosuzunu alabilirsin. Bende daV2 var bayağı memnunum
Razer Deathadder V2 Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Razer Deathadder V2 Gaming Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comRazer Mamba Elite 16.000 Dpi Oyuncu Mouse Fiyatı
Razer Mamba Elite 16.000 Dpi Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comRazer zaten çok da sıkıntılanmaya gerek yokRazer Mamba Kablosuz Oyuncu Mouse B07GBYYSMF Fiyatı
Razer Mamba Kablosuz Oyuncu Mouse B07GBYYSMF en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com