Neler Yeni

Mouse önerisi ? Bütçe sınırı yok !

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Arkadaşlar bana fps mouse u önerir misiniz? zowie olmasın. Razer olur steelseries olur.

Kafamda steelseries sensei ten var. Sizce razer mamba elit mi aliyım

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Arkadaşlar bana fps mouse u önerir misiniz? zowie olmasın. Razer olur Steelseries olur.

Kafamda Steelseries sensei ten var. Sizce razer mamba elit mi aliyım
SENSEI TEN en iyi kuşkusuz fps mousedur. Bende onu düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Poyraz
Logitech g603 müthiş bir mouse hatta kusursuz hem hızlı hem kaliteli hem dayanıklı hemde kablosuz daha ne olsun alabileceğin en iyi mouselerden eğer kablolu ve bir tık daha uygun istersen logitech g403 bu ikiside üzmez ve ele tam oturuyorlar attığın 2 moueseden de kaliteliler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
g pro wireless dünyadaki en iyi 3 mouse a rahatllıkla girer onun dışında g403,g703,razer deathadder v2,glorious model o ve d,steelseries in mouseları şahsen ben hiç iyi değiller ama sensei ten belki bi tık iyi sonra g903 g502,razer viper,omen vector,corsair dark sector ya da core adını tam hatırlamıyorum,legion m600,aw610m fps için ne kadar iyi bir mouse tartışılır,finalmouse lara bak ultraligt pro,m711 sensor sorunu var diyolar reddit de ama kullananlar hep memmnun oluyo yotube da falan gördüm,rog strix evolve,cougar 700m pek fps için uygun değil deselerde elinin ölçülerine uyuyor ise mükemmel bi mouse,son olarak da g603 bence en iyisi dersen g pro wireless den iyisini bulamassın mükemmel hatta muazzam bi mouse onun dışında bence ilk 5 şöyle olur
1-G pro wireless
2-g703 veya g403 aşırı farkları yok
3-Glorious model D
4-Razer deathadder V2
5-finalmouse ultralıght pro

Top Bottom