Severek kullandığım zowie ec markalı mouse dün su dökerek bozdum 4 yıl önce 300 TL almıştım. Genelde valorant oynuyorum 1.000 TL mouse önerebilir misiniz kronik sorunları olmayan kablosuz da olabilir ama gecikme olur diye korkuyorum
Endgame gear XM1RSeverek kullandığım zowie ec markalı mouse dün su dökerek bozdum 4 yıl önce 300 TL almıştım. Genelde valorant oynuyorum 1.000 TL mouse önerebilir misiniz kronik sorunları olmayan kablosuz da olabilir ama gecikme olur diye korkuyorum
Link var miEndgame gear XM1R
hocam 2k satılıyor https://www.n11.com/urun/endgame-ge...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelEndgame gear XM1R
Link var mi
1300 1400 tl civarı amazonda
R alamıyorsan normalini al
Mesaj otomatik birleştirildi:
1300 1400 TL civarı amazonda
Şuan aklımda yok valla @GalaxySal450 belki bakar. Ama 1400e falan xm1r alınabilir yine deReis 2k bütcem var bi önerin varmidir
sensör sorunu varHyperx Pulsefire Haste
1200 tl alabileceği en iyi özellikli mouseDarmoshark M3 3395 Sensor GM 8.0 58GR Ağırlık 1200TL Fiyat.
Cooler master mm712 aldım dün elime geçti çok memnunum şuanlıkSeverek kullandığım zowie ec markalı mouse dün su dökerek bozdum 4 yıl önce 300 TL almıştım. Genelde valorant oynuyorum 1.000 TL mouse önerebilir misiniz kronik sorunları olmayan kablosuz da olabilir ama gecikme olur diye korkuyorum