Sensör önemli ise razer viper öneririm bunların arasından.Ayrıca sensei ten kullananlar da çok memnunlar.sensei ten,razer viper,rival 600 veya g502 mouselerinden hangisinin önerirsiniz başka markalarda olabilir
tipi hoşuma gitmedi yaMX Master 3 elegant bişey istersen![]()
Profesyonel olarak bir şey yapmıyorum ama ne kadar iyi olursa o kada iyiSensör önemli ise razer viper öneririm bunların arasından.Ayrıca sensei ten kullananlar da çok memnunlar.
Hocam kesinlikle Razer Viper.sensei ten,razer viper,rival 600 veya g502 mouselerinden hangisinin önerirsiniz başka markalarda olabilir
Hocam bendim o zowie'yi öven ve söven arkadaşHocam kesinlikle Razer Viper.
Daha öncesinde karar Zowie Ec2 modeli ile Sensei Ten arasında kaldım.
İki modelde çok hoşuma gitti.
Ec1 modeli kullanan bir arkadaş çok övdü fakat benim de en çok önem verdiğim yan tuş ve tekerlek kalitesinden memnun olmadığını söyledi.
Sensei Ten hakkında bir arkadaş ise 'benim bir arkadaşımda bu mouse var ve çokta memnun değil' dedi.
Bende paramı denkleştirip konuyu tekrar hortlattım.
Razer viper mini yada deathadder v2 mini arasında kaldım.
Sağolsun @crazyreign tavsiyesi ile ''acaba elime büyük kalırmı korkusuyla'' Razer Viper aldım.
Şuan çok mutluyum ve iyiki de almışım...
Benim de son kararım viper o zaman teşekkürlerHocam kesinlikle Razer Viper.
Daha öncesinde karar Zowie Ec2 modeli ile Sensei Ten arasında kaldım.
İki modelde çok hoşuma gitti.
Ec1 modeli kullanan bir arkadaş çok övdü fakat benim de en çok önem verdiğim yan tuş ve tekerlek kalitesinden memnun olmadığını söyledi.
Sensei Ten hakkında bir arkadaş ise 'benim bir arkadaşımda bu mouse var ve çokta memnun değil' dedi.
Bende paramı denkleştirip konuyu tekrar hortlattım.
Razer viper mini yada deathadder v2 mini arasında kaldım.
Sağolsun @crazyreign tavsiyesi ile ''acaba elime büyük kalırmı korkusuyla'' Razer Viper aldım.
Şuan çok mutluyum ve iyiki de almışım...
Rica ederim hocam.Benim de son kararım viper o zaman teşekkürler