Öneri Mouse onerisi olan ?

mouselerde gecikme yok. bunlarda azda olsa gecikme var hissetmezsin ama
hocam siz ne onerirdiniz glorius beyaz modelleri hoş gibi klavyemide beyaz alacağım fakat iyi olması daha iyi birde youtube incelemelerinden gordugum kadarıyla e sporculara ozel yapılmıs sanırım hafifmis bayağı

hocam siz ne onerirdiniz glorius beyaz modelleri hoş gibi klavyemide beyaz alacağım fakat iyi olması daha iyi birde youtube incelemelerinden gordugum kadarıyla e sporculara ozel yapılmıs sanırım hafifmis bayağı
max bütçe nedir

800 900 civarı klavyede alacağımdan en fazla bu kadar cıkabilirim
palm tutuyosan model d wireless, deathadder v2x arttırırsan pwnage symettrical, indirimde pulsar xlite wireless var.
claw tutuyosan xtrfy mz1, model o wireless ve haste wireless var. arttırırsan kablolu ama endgame xm1 var. orochi v2'de düşünülebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 900 civarı klavyede alacağımdan en fazla bu kadar cıkabilirim
hasteyle model o arasında 200tl fiyat farkı var. hastenin switchleri, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri daha iyi.
gloriousun görünüşü, hissedilcek aşırı fark olmasada sensörü, sarj kablosu daha iyi. skatezleri ikisininde çok iyi model o bir tık önde bence. ben haste alırdım ama model o'da şuan çok alınabilir fiyatta oda pişman etmez

@ardaaaq Dostum Xlite Wireless'de indirim var demişsin. İndirimin olduğu linki gönderebilir misin? Satın almak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,682
Üyeler
187,718
Son üye
KadirBabaa
Geri