Elin büyüklüğü nasıl? Orta mı küçük mü uzun mu?
orta ve büyük mouse olabilirElinizin boyutu ve mouseyi tutuş şekliniz nedir?
AORUS M2- KATAR PRO- SHARKOON LİGHT 2 100merhabalar 200 TL yi geçmeyecek mouse önerileri arıyorum yardımcı olabilirmisinix
Eline küçük gelebilir katar pro- KATAR PRO
aslında katar pro falan duymuştum ama güvenemedim sizce bunlar ne kadar götürür beni günlük 3 4 saat oynuyorumAORUS M2- KATAR PRO- SHARKOON LİGHT 2 100
AORUS M2- KATAR PRO- SHARKOON LİGHT 2 100
bu mouselar arasından hangilerini önerirsiniz mesela ben sharkoon markasını falan pek bilmiyrum corsair markasını biliyorum sizce hangisi markaya takılmalımıyımHepsiburada yeni üye indirimi ile 99 TL oluyor
Buna da bakabilirsin![]()
HP 3ML38AA Omen 400 USB Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
HP 3ML38AA Omen 400 USB Kablolu Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Eline küçük gelebilir katar pro
sizi çok rahat 4-5 yıl götürür.aslında katar pro falan duymuştum ama güvenemedim sizce bunlar ne kadar götürür beni günlük 3 4 saat oynuyorum
hepsimi yoksa corsair misizi çok rahat 4-5 yıl götürür.
Aorus M2aslında katar pro falan duymuştum ama güvenemedim sizce bunlar ne kadar götürür beni günlük 3 4 saat oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu mouselar arasından hangilerini önerirsiniz mesela ben sharkoon markasını falan pek bilmiyrum corsair markasını biliyorum sizce hangisi markaya takılmalımıyım
benim gönlüm katardan yana hem daha çok duyuluyor birde arkadaşlarım g102 ve g203 diyorlar sizce hangisisizi çok rahat 4-5 yıl götürür.
katar probenim gönlüm katardan yana hem daha çok duyuluyor birde arkadaşlarım g102 ve g203 diyorlar sizce hangisi
teşekkürlerkatar pro
bir şey daha merak ediyorum bu mouse un yan tuşları çok küçük değilmi biraz basması zor olmazmı yoksa normalmi ilk defa kullanacağım için soruyorumkatar pro