mouse pad boyut önerisi

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
Mouse pad alicam ben 90x40 qck heavy dusunuyorum ama 1 2 kisi klavyeyi koyunca mouse yer kalmiyor veya klavyeyi az yan koyunca disarda kaliyor diyenler oldu sizce ne almaliyim. Bunu diyenlerin birisinde 90x30 vardi ben derinligi kucuk oldugundan oyle oldugunu dusunuyorum ama bilemedim

Mouse pad alicam ben 90x40 qck heavy dusunuyorum ama 1 2 kisi klavyeyi koyunca mouse yer kalmiyor veya klavyeyi az yan koyunca disarda kaliyor diyenler oldu sizce ne almaliyim. Bunu diyenlerin birisinde 90x30 vardi ben derinligi kucuk oldugundan oyle oldugunu dusunuyorum ama bilemedim
70x30 kullanıyorum. bu bile çok büyük geliyor. mouse için baya büyük bir alanım var zaten.

klavye ve mouse koyunca çok mu yer kalıyor mouse ye ve klavye küçük olan mı tam boy mu
Klavye tam boy. bilek desteği bile var. ona rağmen çok fazla yer kalıyor. Kalan yer yaklaşık 5 mouse genişliğinde. ve dikine 3 mouse uzunluğunda.

Klavye tam boy. bilek desteği bile var. ona rağmen çok fazla yer kalıyor. Kalan yer yaklaşık 5 mouse genişliğinde. ve dikine 3 mouse uzunluğunda.
ozaman 90x40 yeterli olur bana da normal L qck heavy 6 mm XL olan 4 mm keşke XL olanda 6 olsaymış kalın olunca konforlu oluyor dediler ondan alıyorum aslında

70x30 bana ucu ucuna yetiyor. Nasıl 90x30'da mouse'a yer kalmıyormuş merak ettirdiler.

70x30 bana ucu ucuna yetiyor. Nasıl 90x30'da mouse'a yer kalmıyormuş merak ettirdiler.
valla klavyeyi az çapraz koyunca dışarda kalıyor falanda diyen olmuştu ama bende hayret ettim. o yüzden küçük mü büyük mü alsam diye düşünüyorum

valla klavyeyi az çapraz koyunca dışarda kalıyor falanda diyen olmuştu ama bende hayret ettim. o yüzden küçük mü büyük mü alsam diye düşünüyorum
Bende arada çapraz kullanıyorum fakat ucu ucuna yetiyor. 90cm yeterli olacaktır.

90x40 iyidir kullanıyorum az falan değil ama 90x30 derinliği az gibi

Bende arada çapraz kullanıyorum fakat ucu ucuna yetiyor. 90cm yeterli olacaktır.
ben qck heavy yi birazda konfor amaçlı alıyorum sence mouse pad nasıl bilgin varmı normalde kullandığım 1mm falan heralde biraz yumuşak olsun konforlu v.s için alıcam. kenarları dikişili değil ne kadar dayanır bilmiyomda

Benim onerim 45x45 kaliteli mouse icin, klavye icin ise 70x30 ya da 90x30 30-40TL'ye mousepad alman. Ben oyle yaptim gayet memnunum. Klavyede elim rahat etsin diye o kadar para vermem. Direk kaliteli 45x45 mouse pad aldim. 25TL'ye 90x30 aldim 1 yil once falan. Tekrar alacagim zaman boyle yapicam. Sana da tavsiyem bu.

Benim onerim 45x45 kaliteli mouse icin, klavye icin ise 70x30 ya da 90x30 30-40TL'ye mousepad alman. Ben oyle yaptim gayet memnunum. Klavyede elim rahat etsin diye o kadar para vermem. Direk kaliteli 45x45 mouse pad aldim. 25TL'ye 90x30 aldim 1 yil once falan. Tekrar alacagim zaman boyle yapicam. Sana da tavsiyem bu.
ozaman masa düzensiz duruyor ondan dolayı yoksa onuda düşünmedim değil ama zaten kaliteli dediğim gene qck heavy L alsam 300 tl bide diğer türlü 90x30 filan alsam 50 tl desem 350 tl zaten qck heacy XL 450 ye bulabilirim 100 tl fazla verip tek çeşit bi mouse pad mantıklı geliyor bna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri