Neler Yeni

Öneri Mouse pad o kadar onemli mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vedat alp
Simdi sycrox v8 siparisi verdim de bende stell seriesin mouse padi var daha kaliteli bisey almam lazim mi fark ediyo mu o kadar bi baktim aldigim sitede mouse pad fiyatlarinada 2000 felan diyo cook fazla gereksiz geldi bana

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Simdi sycrox v8 siparisi verdim de bende stell seriesin mouse padi var daha kaliteli bisey almam lazim mi fark ediyo mu o kadar bi baktim aldigim sitede mouse pad fiyatlarinada 2000 felan diyo cook fazla gereksiz geldi bana
kanka şuan 200tllik kullanıyom gayet iş görüyor gerek yok o kadar pahalısına

Knach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KNACH
Kanka bende scyrox v8 vermeyi düşünüyorum sence bu fiyata en iyisi o mu

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Barkın
Yani hocam mouse iyi kayabilmesi için mousepad yüzeyinin iyi olması lazım. Ama abartı mousepadlere de gerek yok.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
o kadar önemli değil bende 200tl lik kullanıyorum ışıklı ama ışıkları bozuldu :D dandik olunca öyle oluyor
ama fps oynayan biriysen dokusu yapısı iyi olması lazım ki mousenin güzel kayması lazım.

• Beğen

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Latif Yiğit
Ben yıllardır masa üzerinde kullanırım daha bir zararını zorunu görmedim tabi masanın malzemesine de bağlı

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Jiyu
Ben yıllardır masa üzerinde kullanırım daha bir zararını zorunu görmedim tabi masanın malzemesine de bağlı
mouse direkt masa ile temas edince nasıl kullanıyorsun ? oyun oynayamazsın bence öyle

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Latif Yiğit
mouse direkt masa ile temas edince nasıl kullanıyorsun ? oyun oynayamazsın bence öyle
Yok hiçbir sorun yaratmıyor dediğim gibi yıllardır böyle kullanırım sensör okumaması veya kayma gibi bir olay da yaşamıyorum

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Vedat alp
Kanka bende scyrox v8 vermeyi düşünüyorum sence bu fiyata en iyisi o mu
Kanka baya iyi fiyatina gore baya arastirdim tek benim icimde suphe olan 40 gram cokkkk hafif mouse o biraz sıkıntılı geldi onun haricinde hic bi problem goremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hiçbir sorun yaratmıyor dediğim gibi yıllardır böyle kullanırım sensör okumaması veya kayma gibi bir olay da yaşamıyorum
O nasil oluyomus hocam 14 yildir bilgisayar kullaniyom ara sira hareket eder ama mouse pad olmadan sıkıntısız hareket etmesi ustune bide oyun oynuyosan helal olsun

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Latif Yiğit
Masanın malzemesinden dolayıdır büyük ihtimalle ondan sorun yaşamıyorum

ilhanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
Eğer kontrol mousepad istiyorsanız ikea lanespelare siyah mousepad alın, speed olsun daha çok kaysın istiyorsanız ikea lanespelare siyah desenli olan mousepad alin, bana dua edeceksiniz kalitesini görünce

Top Bottom