Neler Yeni

Mouse pad önerisi lazım?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
FPS oyuncusuyum çok pahalı bir şey aramıyorum kaliteli olsun mümkünse çok küçük olmasın şu nasıldır?
kötüyse de isteklerime uygun mouse pad'ler atar mısınız?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
FPS oyuncusuyum çok pahalı bir şey aramıyorum kaliteli olsun mümkünse çok küçük olmasın şu nasıldır?
Bütçen nedir? Mousepad konusunda en iyi markalar steelseries ve hyperx. bütçe varsa onlara bakmanı tavsiye ederim

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
max kaç tl verirsin

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kullanıyorum aşırı güzel masaya yapışıyor sanarsın hiç kayma yok mouse üzerinde güzel hareket ediyor desenler çok kaliteli ve ayrıca yıkanabilir olması bir özellik.

20 Tl'lik attığın için ucuz attım.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bütçene uygunsa Steelseries QcK+ öneririm, baskılı olanın fiyatı gerçekten çok uygun. Düz siyah olanı 160 TL'ydi.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Bence alma klavye altına koymak için aldım buna benzer bu kalite de mouse pad tüylendi iplik tarzı şeyler çıkmaya başladı içinden ben mouse kullanmıyorum üzerinde ama mouse kullanırsan sıkıntı olur diye düşünüyorum

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
max kaç TL verirsin
Kaliteliyse değişir aslında ancak dediğim gibi aşırı bir şey beklemiyorum. Ve bunu istememdeki tek sebep yeni bir mouse alacağım altındaki kauçuklar yıpranmasın diye yani yoksa ben ekipman-oyunculuk denklemine çok inanmıyorum zaten ki kendim 10 yıllık mouse kullanıyorum hala. Ve CS'de cidden çok iyi oynarım.

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Kaliteliyse değişir aslında ancak dediğim gibi aşırı bir şey beklemiyorum. Ve bunu istememdeki tek sebep yeni bir mouse alacağım altındaki kauçuklar yıpranmasın diye yani yoksa ben ekipman-oyunculuk denklemine çok inanmıyorum zaten ki kendim 10 yıllık mouse kullanıyorum hala. Ve CS'de cidden çok iyi oynarım.
150tl civarlarına steelseries mouse padları var onlardan alabilirsin

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum aşırı güzel masaya yapışıyor sanarsın hiç kayma yok mouse üzerinde güzel hareket ediyor desenler çok kaliteli ve ayrıca yıkanabilir olması bir özellik.

20 TL'lik attığın için ucuz attım.
Hangisini önerirsin?

Top Bottom