- Bütçe
- 600
Ben steelseries qck heavy XL mouse pad dusunuyorum 90x40 olanlardan bi yandanda hali gibi degilde 45x40 mi alsam diye dusunuyorum hangisi daha iyi oluyor bilmiyorum. Genelde fps oyunlari oynuyorum.
nasıl yer kalmıyor hocam klavyen kaç cmPro modelinin Large'ını al geç derim ben.
90x30 mousepad kullanıyorum klavye büyük olduğu için mouse'a yer kalmıyor bazen. Eğer TKL klavyen varsa 90x40 alabilirsin ama bence gerek yok. Yukarıda attığım mousepad ya da kendi beğendiğin 40x40 civarında bir mouse pad + boş kalan yerler için de ayrı 90x40 mousepad alırsın en ucuzundan.
seninki 90x30 mu 90x40 mıYeteri kadar yer kalmıyor* 50 cm uzunluğu ama sıkıntı o değil. Mouse pad üzerine koyduğun zaman istediğin gibi ayarlayamıyor kalan alanı ya da klavyeyi dik kullanmak istesen taşıyor mousepadden . Kısacası dediğim gibi tekrar baştan alacak olsam mouse için ayrı mousepad klavye için ayrı pad alırdım.
90x40 olsa klavyeyi çevirdiğinde yer kalır mouse paddende klavye çıkmaz90x30 da 30 olan kısmı yüksekliği ki sorun yüksekliği değil.
bu 90x30 ve 2mm benim alacağım bunun heavysi 90x40 4mmBunu öneririm. Fiyatı da diğer sitelere göre uygun. Prime ile alırsan 318tl
Evt. Sizinki Bi tık pahalı diye bunu önerdim. Arasında tek fark heavy nin kalınlığı fazla. Kumaşları aynı.bu 90x30 ve 2mm benim alacağım bunun heavysi 90x40 4mm
kalınlık bide derinliği fazla hocam 90x30 da klavye az yamuş koyunca dışarda kalıyor 90x40 da daha rahat diye biliyorumEvt. Sizinki Bi tık pahalı diye bunu önerdim. Arasında tek fark heavy nin kalınlığı fazla. Kumaşları aynı.
https://www.trendyol.com/game-x/xxl...141975733?boutiqueId=602238&merchantId=261338 aldım o kadar kaygan ki ve kaliteli malzeme kalitesi inan sırf marka diye o kadar para verme aldım çok menunumBen steelseries qck heavy XL mouse pad dusunuyorum 90x40 olanlardan bi yandanda hali gibi degilde 45x40 mi alsam diye dusunuyorum hangisi daha iyi oluyor bilmiyorum. Genelde fps oyunlari oynuyorum.