Neler Yeni

Mouse scroll kaydırdığında yada boş dururken cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Cihan Ayindi
Merhaba mouse ile herhangi bir sayfada aşağıya indiğimde filan bir cızırtı sesi geliyor. Bıraktığınızda ise boş dururken bile hafif bir cızırtı geldiği anlaşılıyor. Hoparlörün sesini kapattığımda bu ses gidiyor fakat internette biraz araştırdım anakartta sıkıntı olabilir diyende var kablolar düzensiz ise oluyor diyende var. Sizce bunun sebebi nedir? Çözmem için yardım edebilirseniz çok teşekkür ederim iyi forumlar.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Merhaba mouse ile herhangi bir sayfada aşağıya indiğimde filan bir cızırtı sesi geliyor. Bıraktığınızda ise boş dururken bile hafif bir cızırtı geldiği anlaşılıyor. Hoparlörün sesini kapattığımda bu ses gidiyor fakat internette biraz araştırdım anakartta sıkıntı olabilir diyende var kablolar düzensiz ise oluyor diyende var. Sizce bunun sebebi nedir? Çözmem için yardım edebilirseniz çok teşekkür ederim iyi forumlar.
Klasik bir taktik ; tak çıkar yap daha önce bir mouse ile sorun yaşayan kişinin sorunu böyle çözülmüştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Cihan Ayindi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik bir taktik ; tak çıkar yap daha önce bir mouse ile sorun yaşayan kişinin sorunu böyle çözülmüştü
denedim. Aynı ses daha kısık bir tonla gelmeye devam ediyor muhtemelen bir kaç gün sonra artarak tekrar gelmeye devam edecek. :(

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,994
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Kabloları uzaklaştırarak tekrar deneyebilir misiniz?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
denedim. Aynı ses daha kısık bir tonla gelmeye devam ediyor muhtemelen bir kaç gün sonra artarak tekrar gelmeye devam edecek. :(
Anakartınız eski ise bu sorunlar olabiliyor. Sizden kaynaklı değil. Anakartınız ses çiplerini iyi yalıtamıyor. Sistemin parazitlerini duyuyorsunuz

Anakartınızın marka modeli nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Cihan Ayindi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartınız eski ise bu sorunlar olabiliyor. Sizden kaynaklı değil. Anakartınız ses çiplerini iyi yalıtamıyor. Sistemin parazitlerini duyuyorsunuz

Anakartınızın marka modeli nedir?
MSI b450m pro bir anakart kullanıyorum şuan hem mouse u hemde hoparlörü tak çıkar yaptım sorun devam ediyor. Hoparlör Snopy'in en ucuz hoparlörü idi acaba onla alakalı olabilir mi? Umarım onla alakalıdır diğer parçalarla ilgili ise çok üzülürüm.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
MSI b450m pro bir anakart kullanıyorum şuan hem mouse u hemde hoparlörü tak çıkar yaptım sorun devam ediyor. Hoparlör Snopy'in en ucuz hoparlörü idi acaba onla alakalı olabilir mi? Umarım onla alakalıdır diğer parçalarla ilgili ise çok üzülürüm.
O anakart iyi ve normalde sorunu yok ,sorun mouse yada hapörlerdede olabilir fakat anakart garantisine başvurun bir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam