Tıklamasında problem yoksa sorun oluşturmaz. Rahatsız ediyorsa iade edebiliyorsanız iade edin.Bu normal mi?
Tiklamada sıkıntı yok ama sanki daha yüksek duruyor orası temizlerken olmuş olabilir.Sizinki eşit mi?Tıklamasında problem yoksa sorun oluşturmaz. Rahatsız ediyorsa iade edebiliyorsanız iade edin.
Benim mouse asimetrik olduğu için bilmiyorumTiklamada sıkıntı yok ama sanki daha yüksek duruyor orası temizlerken olmuş olabilir.Sizinki eşit mi?
Peki hocam.
Logitech g203 lightsync.Genelde mouse sağ ve sol tuşlar farklı olur. Mouse modelin nedir?
Logitech g203 lightsync.
Hocam sesde sağ biraz daha sessiz önden görünümü varmı mousenin?Bu videodaki ses ile aynı ses mi geliyor? Bir bakar mısın? Eğer farklı ise yaylarında sorun çıkmış olabilir garantiye gönderebilirsin. Logitech bu konuda çok iyidir.
Sizinkinden daha fazla ses geliyorsa yaylarda bir sıkıntı olabilir. Önden görünüm derken? Video içerisinde mevcut ama anlayamadım demek istediğiniziHocam sesde sağ biraz daha sessiz önden görünümü varmı mousenin?
Videoya bakıp söylerim.Sizinkinden daha fazla ses geliyorsa yaylarda bir sıkıntı olabilir. Önden görünüm derken? Video içerisinde mevcut ama anlayamadım demek istediğinizi
Hocam ses benimki gibi ama sanki onlarda sol click yüksek değil foto atayım mı daha iyi anlaşılır?Sizinkinden daha fazla ses geliyorsa yaylarda bir sıkıntı olabilir. Önden görünüm derken? Video içerisinde mevcut ama anlayamadım demek istediğinizi
Sesler arasında farkı cidden hissediyorsanız ve rahatsızsanız logitechle iletişime geçin ve mouseyi onlara yollayın, ya düzeltip yollarlar ya da değişim sağlarlar.Videoya bakıp söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ses benimki gibi ama sanki onlarda sol click yüksek değil foto atayım mı daha iyi anlaşılır?